Мандрівки > Майбутні

WHO IS WHO?

<< < (24/25) > >>

baxic:

--- Цитата: Антон Одобецький від 05.06.2011, 21:29:34 ---Що заважає? Ну наприклад, у когось шосер і немає достатнього світла, або хтось хоче поспати після важкого робочого тижня.

--- End quote ---
погодься, це все "дитячі відмазки":
1 - на шосері в Івачів їхати - одне задоволення
2 - середня ціна ровера в нашого шприхаля на вскидку 500 баків + ше так на половину всякого додаткового добра. І щоб не купити початкове світло за 50 грн? Для тих, хто немає свого світла, на нічне варятство особисто я брав 2 додаткових ліхтаря.
3 - в нашій нічній прогулянці з 23 чоловік ніхто не заснув :)

teodor4ik:

--- Цитата: baxic від 05.06.2011, 21:43:29 ---погодься, це все "дитячі відмазки":

--- End quote ---
є ше дорослі відмазки... хвора дитина і банальна підозра шо можу не проїхати 50км... не варто всіх міряти одним гребінцем... а ху із ху зовсім не обовязково проводиться на колесах... хтось може і пішки прийти (як от я на велодень), інше питання шо робити після офіційної частини.

Neoni:

--- Цитата: teodor4ik від 05.06.2011, 22:39:06 --- шо робити після офіційної частини.

--- End quote ---
як шо? :russian: :russian: :russian: :russian: :russian:

Erazel I-st:
Та пропоную як завжди - на дальньому пляжі чи в лісі зібратися ордою і упитися хто чим  :)
 Зібратися десь на набережній і почимчикувати в якесь відносно малолюдне місце на природі. Але так щоб і піші могли дістатися.

Neoni:
на циганці, біля Опілля :russian: :russian: :russian: :russian: :russian:
вот тільки коли? *dontknow*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version