Загальний > Барахолка

Міняю 26 дюймові Швальбе фліппера на розрахунок довжини спиць

<< < (3/5) > >>

CoRacK:

--- Цитата: VET від 24.03.2013, 16:38:06 ---hub offset? spoke bed offset?

--- End quote ---
spoke bed offset - відстань від центру дірки шприхи до центру обода.
hub offset - ставиш 0 мм, це лише для фетбайківських офсетних рам і вилок чи інших нестандартних офсетних рам.

--- Цитата: VET від 24.03.2013, 16:39:30 ---а цей вам як? http://spokes-calculator.dtswiss.com/Calculator.aspx

--- End quote ---
Різниця з SpoCalc десь до 1 мм в мінус в мене була, колись давно користувався, я ж кажу, всеодно округлювати прийдеться до найближчого стандартного значення, калькулятор, фактично для прикидки. Мені от видає 252,7 мм, але 252 шприх нема. Буду купляти 254 мм шприхи.

Andrizzio:

--- Цитата: CoRacK від 24.03.2013, 20:38:42 ---spoke bed offset - відстань від центру дірки шприхи до центру обода.
hub offset - ставиш 0 мм, це лише для фетбайківських офсетних рам і вилок чи інших нестандартних офсетних рам.
Різниця з SpoCalc десь до 1 мм в мінус в мене була, колись давно користувався, я ж кажу, всеодно округлювати прийдеться до найближчого стандартного значення, калькулятор, фактично для прикидки. Мені от видає 252,7 мм, але 252 шприх нема. Буду купляти 254 мм шприхи.

--- End quote ---

ага, згадав ше момент. краще взяти на 1мм коротші ніж довші. на довших може не хватити різьби натягнути добре, або конус виставити.

VET:
cпасибі за поради - раз ви радите те саме до чого я допер, значить усьо гуд. Ще раз дякую. Віддам фліппера в добрі руки просто без бартеру. :) Кому треба?

Стечкин:

--- Цитата: VET від 24.03.2013, 16:05:50 ---Стечкіну писав на аську але ніякої реакції. Стєчкін, ау?

--- End quote ---

не бачу сенсу тут щось радити

Стечкин:

--- Цитата: CoRacK від 24.03.2013, 20:38:42 --- Мені от видає 252,7 мм, але 252 шприх нема. Буду купляти 254 мм шприхи.

--- End quote ---

я маю
тобі скільки треба?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version