ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
TREK 4300 (2009)
sergyjko:
--- Цитата: Erazel I-st від 11.03.2014, 08:44:04 --- А на рахунок вилки - Серж , ти ж сам порадив мені взяти вилку в Алекса, там і шток вроді 20-22 см, і 318. Чим вона тобі була невгодила то?
--- End quote ---
там шток був 20 см і я сумнівався шо мені цього буде достатньо, а ти її взяв?
--- Цитата: peres від 10.03.2014, 23:24:30 ---Я відгадав, що вилка перша на заміну :), в цій темі є тора, але 302, але шток аж 23см)
--- End quote ---
о,дякую, 302 можна в 318 переробити думаю
Erazel I-st:
А що ти хочеш від 318 що не має 302? Я до того веду що там різниця тільки в масляному демпфері. В 302 вкл/викл, а в 318 ще є проміжні позиції, тобто плавно наростає зусилля опору зжиманню.
switch:
В принципі шток наростити можна.
Є подовжувачі (гранати), які розклинюються всередині штока. Простенькі на аукро десь 50 грн +\-, фірмові від ВВВ певне біля 150-200 зараз, но там дуже наворочена конструкція і гнучке підлаштування під потреби.
Другий варіант стоїть зараз в моєї дружини - ніби тримається, не розбалтується, але то не для екстріма варіант явно.
Ну і є варіант нарощення з допомогою запресування точеного подовжування - коли цікавився тими питаннями - то дійшов висновку що це самий толковий і надійний варіант, єдине - треба доступ до рідкого азоту, щоб охолодити подовжувач і запресувати його в вилку (там він розшириться і сидітиме мертво), виточити ж його - копійчана справа.
Можете пошукати в неті.
А про досвід нарощення заводським подовжувачем постараюсь якось при нагоді тут розписати - мож кому згодиться.
switch:
--- Цитата: Erazel I-st від 11.03.2014, 11:22:55 ---А що ти хочеш від 318 що не має 302?
--- End quote ---
якщо однакові версії то так, різниця тільки в моушн контролі ніби. а по факту на бушці 302 може бути пружинкою а 318 воздушкою, тут вже дивлячись що знайти пощастить.
Erazel I-st:
--- Цитата: switch від 11.03.2014, 17:24:12 ---а по факту на бушці 302 може бути пружинкою а 318 воздушкою, тут вже дивлячись що знайти пощастить.
--- End quote ---
та вроді що ті що ті є повітряні і пружинні. Різниця тільки в масляному демпфері.
Навігація
Go to full version