ТехМайданчик > Ровери

Pride Comfort

<< < (7/9) > >>

vit:
Стечкин! Та то не та Олеся!

P.S. я завтра постараюсь за хлистом зайти.

Стечкин:

--- Цитата: vit від 09.04.2013, 22:32:10 ---Стечкин! Та то не та Олеся!

P.S. я завтра постараюсь за хлистом зайти.

--- End quote ---

та кіко ж є тих Олесь?

а на всіх лише один маньяк і то мене вже ніхто за маньяка не рахує, подавай їм молодого, красивого і нєабузданнаго, такого як Еразель...

давай заходь, будем шота рєшать по маньякам, Олесям і Еразелю...

bahja:

--- Цитата: Олеся від 05.04.2013, 18:08:54 ---Я важу 46кг+2кг одяг))) ... то якщо я куплю навіть  з амо вилкою - вона мене не врятує ???!!! :o :) Тоді питання що врятує від тернопільських ям?чи це насправді не проблема? п.с.: боюся за дупку дитини в  велокріслі на багажнику (що кріпиться насправді до рами;)).

--- End quote ---
Від ям ніяка вилка не спасе, треба побільше досвіду накатати, щоб гави не ловити, а возити дітей на велосипеді як на мене ризиковано, і більше треба подбати не про дупку, а про захист самої дитини вразі падіння велосипеда, на голову велошолома хоча б натягнути дитині.

arhont:
доречі,а який досвід катання на велосипеді? коли,скільки,на чому і тд.

sanlexik:
Роверик я прикупив з рук по оголошенню, ще й до того нарадив мені його і справді наш "Стєчкін", дав чуть більше тисячі гривень і ще трошки треба докласти щоб він файно катав, а на зекономлені гроши прикупив велошолом, рукавички, намет і т.д. Шкода що наші дівчатка не відписуються, мабудь дуже зайняті, трошки терпіння !!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version