ТехМайданчик > Ровери

Pride Comfort

<< < (3/9) > >>

vit:

--- Цитата: Олеся від 04.04.2013, 15:34:08 --- Чи врятує  та амортизація?

--- End quote ---
Ну це дуже гучно сказано.
Якщо у вас на приміті будуть кілька роверів, серед яких буде варіант з амо. вилкою, то однозначно беріть з амо.  АЛЕ! наприклад, розглянемо таку ситуацію. Ви приходите в магазин і вам сподобались два ровери, один з жорсткою за 2000грн. другий з амо. за 1500грн. Беріть 1-ий варінт за 2000. Чого так? Бо той що 1500 хоч і з амо. але всі комлектуючі з яких він складається дуже низької якості. Якщо взяти два ровери, скажімо одного виробника та складених з запчастин приблизно одного рівня, але один з жорсткою а другий з амо., то з амо. завжди буде дорожче.

--- Цитата: Олеся від 04.04.2013, 15:34:08 --- І ще одне чи  можна до цього ровера кріпити дитяче велокрісло  на багажник?

--- End quote ---

Можна, але то питання дуже відповідальне, треба довірити знаючій людині.

Олеся:
Дякую!

kvas8:

--- Цитата: Олеся від 04.04.2013, 15:34:08 --- І ще одне чи  можна до цього ровера кріпити дитяче велокрісло  на багажник?
--- End quote ---
Звичайно можна,
Тільки не на багажник (є ітакі, але вони менш надійні), а із кріпленням за раму.

У мене таке - дуже задоволоений.

arhont:

--- Цитата: Олеся від 04.04.2013, 15:34:08 ---ровер немає передньої амортизації. Їздити на  ньому - по Тернополю (стан доріг жахливий). що порадите? Чи врятує  та амортизація?

--- End quote ---
1.почнем з того,що сама вилка (нормальна) буде коштувати >1000грн.
 1.1 та що буде,перважно розрахована на вагу >80кг,при меншій вазі вона просто не буде працювати
2.вага велосипеда збільшиться на 1-1,5 кг
3.на звичайну вилку можна вчепити корзинку/багажник/дитяче крісло
4.добавте до ціни вилки ціну щосезонного обслуговування

ІМХО для міського велосипеда амо вилка не потрібна

Олеся:
Я важу 46кг+2кг одяг))) ... то якщо я куплю навіть  з амо вилкою - вона мене не врятує ???!!! :o :) Тоді питання що врятує від тернопільських ям?чи це насправді не проблема? п.с.: боюся за дупку дитини в  велокріслі на багажнику (що кріпиться насправді до рами;)).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version