Загальний > Барахолка

Продам Ardis striker 777

<< < (3/3)

vit:
Ви не беріть до голови те шо ми тут пишем, просто у більшості антипатія до ашанів. Я думаю якщо вашій дівчині хтось із знаючих хоча б натякне на чому вона катає, вам доведеться шукати альтернативу данному апарату, або ж коли вона сама почне роздумувати - як це Галя з 9-го поверху, нуу, там де ліфта нема, сама заносе ровера до хати, а Ксюха, чомусь причіпляє свого навіть до тієї лавочки на якій ми самі сидимо.

Але враховуючи це:

--- Цитата: SerZhanT від 31.03.2013, 21:33:19 ---шоб навчити катати того, хто взагалі велосипеда навіть і не торкався

--- End quote ---

Залишається побажати успіхів у навчанні.

І не дай Боже цього:

--- Цитата: SerZhanT від 31.03.2013, 21:33:19 ---Якраз буде норм, падати

--- End quote ---

Frenky:
SerZhanT, а ми, здається, знайомі) Тут люди стараються не дозволити робити тих помилок, що, можливо, колись робили самі. А вибір за тобою, звісно.

SerZhanT:
Знайомі Френкі:)) я сам катаю на ашані, я його трохи модернізував, поміняв руль, винос, манетки, ланцюг, систему всю крім каретки, шини (кому цікаво розпишу навіс детально), катав всю зиму. І при -25 він мене не підводив. І 5-6 сходинок на плоскач бере прекрасно. Трохи мозгів і прямі руки і з ашана тож може бути ляля :) На думки інших "фу ашан, купа заліза і т.п." мені поф. Хай тішаться своїми over1000$ байками. Я сам на шо заробив на тому і катаю, а не тато (мама) купи. Іншим у кого теж байки такого класу як мій (тобто базарні), допоможу чим зможу, підтримаю, поділюсь власним досвідом і завжди буду радий прийняти в коло друзів :)

SerZhanT:
Ну і з іншими Тернопільськими райдерами теж охоче познайомлюсь :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version