Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Порадьте, де можна придбати наклейки для рами
Мальцев Олександр:
На оракалі зазвичай, як правило, взагалі не друкують тиражну продукцію. Тому, умовно, вартість наклейки не буде різнитися, чи надрукувати їх 1000 чи 1. Тому шукаємо зображення які хочемо наклеєти, заходимо сюди , або дзвонимо. Взнаємо мінімальний формат на який можна розкласти, обираємо оракал, розкладаємо, для друку і порізки. Можна самостійно не розкладати, тоді вийде трошки дорожче.
Alone_rider:
В РБ є наклейки з всякими брендами(Шімано, фокс і так далі), коштує здається біля 50 гривень за листок А4.
teodor4ik:
--- Цитата: top4uk від 08.06.2010, 20:21:37 --- Можна трохи подетальніше ? В тернополі таке продається ?
--- End quote ---
з тих точок про які я знаю:
Шептицького, 2, 4й поверх... дорого і непогано
Роксолана, 5й поверх... дорого і гарно
Стадіон, 3й поверх... дешево і хреновато
орієнтовна ціна, 100-150 грн. м2.,
порядок дій...
1. качаємо/малюємо картинки.
2. складаємо так шоп місче зря не пропадало
3. друкуєм
4. ламінуємо тоюж плівкою тільки прозорою, тамже де друкуєм
5. вирізаєм
6. клеїм
в середньому 50*30 вартувати буде 20грн.
є правда одне зло... друкувати тра на білій плівці, бо прозора заканає тільки на світлу раму.
також можу порішати УФ друк на прозорій плівці, то дорожче але фарби непрозорі і є в т.ч. біла. виглядає як заводська наклейка, але там від 1м2 і від 200грн. за нього.
для тих хто попроще можу просто вирізати з кольорової плівки, з мінусів - неможливо передати переходи кольору і дрібні деталі, може обдиратись. 30грн. м2 плівка, порізка і мальованя по курсу пива.
Vadila:
ніхто нехоче скинутись зеленими і зробити на невеликому листку декілька наклейок?я хочу дві невеликих наклейки.Ніхто небув на "МОТОРІ",може там щось є цікаве?
Дописано : 04.11.2010, 17:54:52
Максим:
та ні оці великі ти їх якшо навіть маленькими зробиш то небуде видно шо там пише чи намальвано яміг би з тобом скинутись))))))))але на шось путьове 8)
Навігація
Go to full version