Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

Попрошайнічиство і обмін

<< < (10/13) > >>

mix_g:

--- Цитата: A.F.C. від 01.04.2014, 14:52:51 ---  Нахуа так часто перебирати велосипед? *dontknow*???

--- End quote ---
так я кожну пилинку з ровера здуваю  8) А якщо серйозно, то просто перші рази, поки все не виставлю, не налаштую правильно, приходиться йти на такі жертви

z350:

--- Цитата: Erazel I-st від 09.03.2014, 20:34:51 ---Послав бог вороні сира, а мені нову вилку. Тому стара RST Gila на 110 ходу пішла в закрома батьківщини. Так що якщо комусь треба буде таку вилку екстрено(може щось з вилкою станеться у когось чи будете складати новий ровер а вилки не буде ніде) то звертайтесь.
 Вилка абсолютно робоча і без значних коцок. Правда бруднувата.

--- End quote ---
Вилка ще є?А то планую зібрати собі такий бюджетний варіант в село на дачу.Що за неї хочеш?Якщо є фото то можна в пп?Дякую.

Erazel I-st:
Сьогодні поміняв покришки на гібриді. Тому маю дві покришки 28/35мм. Досить добряче підтерті, я на них з 2009 катав. Але цілком придатні до використання. Тому можу комусь віддати якщо комусь треба.

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 26.04.2014, 20:29:02 ---Сьогодні поміняв покришки на гібриді. Тому маю дві покришки 28/35мм. Досить добряче підтерті, я на них з 2009 катав. Але цілком придатні до використання. Тому можу комусь віддати якщо комусь треба.

--- End quote ---

ану поподробнее? Даш попробувати? маю 32/38, пре. А 28/35 шесьти не видів. 32/32 пля широкуваті і низькуваті. Кароч, дай попробувати? Єслі шо віддам тобі чи далі по кругу.

Гіменця всякого маю 5 відер. Якби шо бракло, майакайте в ПМ.

Erazel I-st:
Мав наувазі що маю 28 покришки шириною 35мм.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version