Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Попрошайнічиство і обмін
mix_g:
Ні-ні, стару каретку я зняв, ключ такий маю. Нову каретку закрутив руками, тобто до кінця закрутити дуже проблематично, тому потрібен той ключ. Якщо не помиляюсь то знцмають тонкий шар фарби чи алюмінію, щоб поверхня була ідеально рівна, нажаль таких інструментів в мене нема. :( Може хоч той ключ в кого є.
Erazel I-st:
Ключ є в ВелоСіті по 90 грн. Не жлобились б :). На крайняк можу десь на вихідних підїхати з своїм ключем підкрутити, або на Галицьку підкотишся і я підтяну одразу на місці.
mix_g:
Враховуючи що перебиратиму ровер по пару разів на тиждень, таки краще купити той ключ.
Erazel I-st:
Так і я про те ж :)
A.F.C.:
--- Цитата: mix_g від 01.04.2014, 10:32:15 ---Ні-ні, стару каретку я зняв, ключ такий маю. Нову каретку закрутив руками, тобто до кінця закрутити дуже проблематично, тому потрібен той ключ. Якщо не помиляюсь то знцмають тонкий шар фарби чи алюмінію, щоб поверхня була ідеально рівна, нажаль таких інструментів в мене нема. :( Може хоч той ключ в кого є.
--- End quote ---
"Торцювання" посадочного місця під каретку просто так не придумали... Думаю, краще все таки ту процедуру пройти. А то скоріш всього звичайне вкручування пришвидшить вихід з ладу каретки.
--- Цитата: mix_g від 01.04.2014, 11:56:34 ---Враховуючи що перебиратиму ровер по пару разів на тиждень, таки краще купити той ключ.
--- End quote ---
2) Нахуа так часто перебирати велосипед? *dontknow*???
Навігація
Go to full version