Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

Попрошайнічиство і обмін

<< < (8/13) > >>

vit:
Теж маю жорстку різьбову вилку під 26, вже 11 років лежить. Нарешті їй випала честь бути подарованою.

peppermint:
Класно..мені якраз під 26 ідеальний варіант - бо маю запасні покришки того розміру

Erazel I-st:
Послав бог вороні сира, а мені нову вилку. Тому стара RST Gila на 110 ходу пішла в закрома батьківщини. Так що якщо комусь треба буде таку вилку екстрено(може щось з вилкою станеться у когось чи будете складати новий ровер а вилки не буде ніде) то звертайтесь.
 Вилка абсолютно робоча і без значних коцок. Правда бруднувата.

mix_g:
Може хто має інструмент для зняття каретки типу hollowtech 2 ? Мені потрібно його на пару годин(купляючи шатуни, думав там звичайна каретка  :lipsrsealed: ). Потрібно тільки ним відкрутити а потім закрутити каретку. По завершені процедур, поверну в такому ж стані як і брав.

A.F.C.:

--- Цитата: mix_g від 31.03.2014, 23:52:07 ---...купляючи шатуни, думав там звичайна каретка  :lipsrsealed: ).
--- End quote ---
Якщо я правильно зрозумів, то ви будете знімати звичайну каретку і шатуни і ставити щойно куплену? Якщо так, то каретку з виносними підшипниками так просто на посадочне місце не ставлять! Забув як та операція називається але там з рамою ще тре буде певні слюсарні дії проводити, а тоді нову каретку із зовнішніми підшипниками вкручувати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version