Мандрівки > Заплановані
ВелоКрим квітень 2013
Avanar:
Оновив список учасників. Набір закінчено, думаю цього досить. Білети взяли.
worm:
Думаю варто уже список складати що беремо і хто за що буде відповідати.
Розселення по наметах та інше.
Візьму 2 балони різьбових та пальник.
Намет думаю мій буде заважкий.(Терра Bike 3 ~4,7 Kg) якщо не буде варsнтів можна розділити його на два баули
Avanar:
Сьогодні по загальному спорядженню все розпишу.
По індивідуальному:
- ПАСПОРТ
- перевірте стан гальмівних колодок, подотягуйте шатуни
- з собою кожному мати велочехол для перевезення в поїзді, хоча б 1 запасну камеру, латки і клей, насос
- може хтось має невелику вижимку для ланцюга, шестигранки і ключ на 14 для зняття педалей я беру, можна взяти ще 1 на групу.
- на сонці легко підсмажитись, бажано мати світлу футболку з довгими рукавами, і може в когось завалявся засіб від загару (тільки не для загару :D), ну і звісно не забувайте про куртку від дощу. (Плавки по бажанню)
Стечкин:
--- Цитата: Avanar від 22.04.2013, 13:07:03 ---Сьогодні по загальному спорядженню все розпишу.
По індивідуальному:
- перевірте стан гальмівних колодок, подотягуйте шатуни
- з собою кожному мати велочехол для перевезення в поїзді, хоча б 1 запасну камеру, латки і клей, насос
- може хтось має невелику вижимку для ланцюга, шестигранки і ключ на 14 для зняття педалей я беру, можна взяти ще 1 на групу.
- на сонці легко підсмажитись, бажано мати світлу футболку з довгими рукавами, і може в когось завалявся засіб від загару (тільки не для загару :D), ну і звісно не забувайте про куртку від дощу. (Плавки по бажанню)
--- End quote ---
взагалі-то ще бажано мати кожному по парі порожніх пляшок під воду, бо в криму з водою не дуже
на педалі в звичайному випадку ключ на 15 - на 14 хіба шо на старі радянські педалі
Avanar:
--- Цитата: Стечкин від 22.04.2013, 13:22:41 ---на педалі в звичайному випадку ключ на 15
--- End quote ---
можливо я з розміром помилився, хто має, той знає який.
Групове спорядження:
1. Avanar закупівля харчування
2. Юха пропан 400 гр
3. Teri палатка 2-м, пальник, казанок 1.2 л
4. kvas8 палатка 3-м, пальник, пропан 400 гр, казанок 1,7 л, запасна покришка 26"
5. Aelita палатка 2-м, пальник, пропан 400 гр, казанок XL л.,
Поїзд прибуває в 11-46, так що збираємось в п"ятницю 26 квітня в 11-00 зліва від вокзалу біля виходу на перон.
Навігація
Go to full version