Мандрівки > Майбутні

Велодень 2013

<< < (2/4) > >>

Стечкин:
ви тут не дуже своїми "геніальними" ідеями розкидайтесь, а пишить конкретно

вот я впевнений у необхідності конкурсу велостріптизу

Еразел!
навіть не думай спригнути...

Pavelko:
пропоную для початку придумати шо ми хочемо..
а потім найти спонсора!

Erazel I-st:
Взагалі якщо піднімати серйозні питання то я б першим підняв дату проведення і за місяць наперед порозклеював афіші щоб народ наперед знав і приїхав. Ну бо ми ж проводимо не для себе, а для заохочення інших велолюбителів міста.  Тобто хочеться щоб народу як найбільше було і для цього треба проінформувати народ. Я наприклад можу ролік пустити по моніторах орнави  :). Гадаю за пару тижнів трансляції багато велолюбителів звернуть увагу  :).
 Тобто першим ділом треба усунути основнимй недолік минулих років - малу проінформованість людей про сам захід.

Pavelko:

--- Цитата: Erazel I-st від 19.02.2013, 08:10:39 ---
 Тобто першим ділом треба усунути основнимй недолік минулих років - малу проінформованість людей про сам захід.

--- End quote ---

підтримаю!
давайте тоід визначатись з датою і нехай кожен напише якісь нові ідеї для самого свята!!

Erazel I-st:
Доречі один конкурс тільки що придумав - з завязаними очима порахувати кількість шприх в колесі(маю пару коліс запасних так що можу реквізит надати). Причому учасник не буде знати скільки шприх в колесі - 32, 36, чи взагалі 28. Тобто одразу сказанути 36 незможе  :).
 Також можна конкурс для "знавців велосипедного світу" - виписуємо більшість відомих брендів виробників велосипедів, букви нарзаються і в мішечок. Ну і хто більше складе імен виробників з запропонованого набору букв за 1 хв.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version