Загальний > Барахолка
ПІДСВІТКА ДЛЯ ВЕЛОСИПЕДИСТА світловим прводом—акція!!)
ROLLIN:
та знайдіть вже нарешті людину, котра вам тексти на жолудях нормально понаписує. Я хоч і не ярий любитель москалів, але перли типу
Цитувати
Холодный неоновый провод
чи
Цитувати
температурный режым роботы
чи ще безліч подібної єресі якось не дуже надихають там щось купляти.
Пояснюю холодний неон, через тещо він не нагрівається при роботі, як лампочка чи неонові трубки скляні наповнені газом.
Шо є його плюсом використання в неонових костюмах,також його плюсом є те що він гнучкий і т.д.
Шо не зрозуміло про температурний режим??
Коню понятно від -30 наприклад до +40.
Філько:
--- Цитата: ROLLIN від 26.10.2013, 11:17:18 ---Что тєбє в текстах нє нравится? Там что то нє грамотно напісано?
--- End quote ---
ну нето шоб неграмотно, скоріше фантастично :)
наприклад - той же "Холодный неоновый провод" - це провід, виготовлений з неону, котрий має низьку температуру )) Якщо докажеш що з газу можна зробити провід - куплю, чесне слово :)
Написання на ашанському наріччі назв товарів навряд чи піднімуть продажі.
ROLLIN:
--- Цитата: Філько від 08.11.2013, 12:53:39 ---ну нето шоб неграмотно, скоріше фантастично :)
наприклад - той же "Холодный неоновый провод" - це провід, виготовлений з неону, котрий має низьку температуру )) Якщо докажеш що з газу можна зробити провід - куплю, чесне слово :)
Написання на ашанському наріччі назв товарів навряд чи піднімуть продажі.
--- End quote ---
Холодний неон 3-го покоління- це неоновий провід, шо не нагрівається коли працює довго, як неонові лампи, які ставили в тачки, як кварц в лікарні над дверима і того його називають холодним неоном.
А шо за речовина знаходить в лампах денного світла-просвіти мене?)
Ашанське наріччя?? уу а ну теж просвіти)
ROLLIN:
http://zholudi-neon.prom.ua/g2280044-neonovaya-podsvetka-velosipeda
клієнт прислав фото
Філько:
який принцип дії?
Власне цікавить - яскравість регулювати можна?
якшо таки дійсно неон - то значить такий фінт ушами неможливий.
мені, можливо, буде потрібен варіант "примарного" світла - щоб ледво-ледво жевріло.
Наперед дякую
ПС. В лампах денного світла - пари ртуті, котрі ультрафіолетом фігачать під дією ел. струму :-)
Навігація
Go to full version