Як то всьо було:
Забирав на подільській 21. Оплачую все, йду до місця розгрузки. Приносять мені, замотаний весь в паралон і плівку, як і казав продавець. Познімав все крім вилки, і тут помічаю що паралон порваний в лівій частині. Кличу відразу якогось там менеджера і показую йому
[spoiler]
[/spoiler]
що там велика царапина вверху штанів і менша знизу. Менеджер нормальний мужик, поміг скласти акт про пошкодження товару. Оскільки вартість компенсації треба було вказати зразу, я прикинув так 400 грн, бо думаю якщо більше то може відмовляться віддавати взагалі через якусь царапину, звідки мені знати як там все працює, перший раз так що-небудь купляю. Але коли вже поїхав звідти через 2 години подзвонили і російською сказали що вони повернуть мені 400грн, піду завтра заберу гроші.
Тепер про велик:
Тріщин на рамі не було, все чудово працює, крім згаданих покупцем специфічних проблем 55r 2009 року - малесенький люфт ніг і поклацування/похрустування штоку коли приземляєшся на площину. Я задоволений покупкою. Планую ,колись відремонувати вилку, купити нові гріпси, якийсь захист і десь серйозно покататись:)
П.С. є ще купа всяких дрібних питань, типу на скільки накачувати колеса? чи треба купувати силіконову змазку для ніг? і просто напишіть щось по догляду за таким великом.