Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
питання
Pavlik:
в нашому прекрасному місті є десь фрезерувальний станок разом з фрезерувальником? треба на втулці отвори під шприхи зробити і шліц касетний...хтось шось підкаже?можна буде таке зробити? ::)
Pozitiff:
--- Цитата: Pavlik від 09.01.2013, 13:46:35 ---в нашому прекрасному місті є десь фрезерувальний станок разом з фрезерувальником? треба на втулці отвори під шприхи зробити і шліц касетний...хтось шось підкаже?можна буде таке зробити? ::)
--- End quote ---
ну якшо хочеш ідеально то треба не просто фрезер а з чпк, якшо не дуже то хватить сверлильного станка.
шліц з якого металу?? шось мені здається шо нормальні шліци фреза не візьме
mlad:
тут би креслення глянути... десь в районі текстильної шось ріжуть-точуть, але там все по дорослому...
Pavlik:
Д16Т матеріал. там треба насверлити дирок, то хз, можна й на сверлильному якомусь зробити. найбільша проблема зі шліцами...просто не знаю як і хто може зробити. треба фрезерувальний станок десь знайти, там можна буде.на ньому елементарно можна зробити, напевно)
Pavlik:
--- Цитата: Pozitiff від 09.01.2013, 17:14:50 ---ну якшо хочеш ідеально то треба не просто фрезер а з чпк, якшо не дуже то хватить сверлильного станка.
шліц з якого металу?? шось мені здається шо нормальні шліци фреза не візьме
--- End quote ---
тобто шліци можна зробити на сверлильному станку? та мені не треба шоб ідеально було, просто шоб було і робоче...
Навігація
Go to full version