Загальний > Барахолка

нові задні преклюки SLX 663-10

<< < (3/4) > >>

Schults:

--- Цитата: vitkov від 26.03.2014, 16:03:03 ---Де Ви то все берете нове  барахло. Бо я часто їзджу за кордон і тоже хочу брати ???

--- End quote ---
япона мать...  8)

дихлофос:

--- Цитата: vitkov від 26.03.2014, 16:03:03 ---Де Ви то все берете нове  барахло. Бо я часто їзджу за кордон і тоже хочу брати ???

--- End quote ---
це що, характерна реакція " щирого українця"? :D
типу "сусід купив машину, а я куплю дві..."
можу тебе щиро завірити, я не  привіз це з-за кордону,для цього є служби доставки.
а якщо хоч цим занятись-то  є чайнреакшн чи байккомпонентс, чи другі подібні ресурси--заходь-купляй-отримуй-продавай! *dontknow*

vitkov:
ясно ..то так бачу шо краще заказати у Вас !!!! Дуже вдячний  за інформацію ..Буду слідкувати за вашими темами та заказувати товар
треба такий же переключатель але на 8 зірочок  бо манетка у мене  Алівіо  8 швидкостей ..Хочу з довгою лапкою . ALIVIO як мінімум все що нижче в топку

Schults:

--- Цитата: vitkov від 27.03.2014, 19:30:56 ---ясно ..то так бачу шо краще заказати у Вас !!!! Дуже вдячний  за інформацію ..Буду слідкувати за вашими темами та заказувати товар
треба такий же переключатель але на 8 зірочок  бо манетка у мене  Алівіо  8 швидкостей ..Хочу з довгою лапкою . ALIVIO як мінімум все що нижче в топку

--- End quote ---
Олів'є також в топку, як мінімум Deore...

YG:

--- Цитата: Schults від 27.03.2014, 22:30:23 ---Олів'є також в топку, як мінімум Діоре...

--- End quote ---

на ямаху тільки ХТR! або краще SAINT

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version