ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Збираю велосипед..Ваші поради або комплектуємо разом.

<< < (2/6) > >>

Ruslan 75:
червона рама подобається, але схожа на колір прапору, якби хоч трохи якась темніша була...
чи може взяти і перемалювати ???? чорна мені щось недуже...
теж думаю з рами почати збирати хоча не знаю чи вдасться все відрегулювати навіть за допомогою майстра ::)
дилема вибору...дуже мало вибору по кольорах....

Штир:

--- Цитата: Ruslan 75 від 16.10.2012, 08:13:22 ---червона рама подобається, але схожа на колір прапору, якби хоч трохи якась темніша була...
чи може взяти і перемалювати ???? чорна мені щось недуже...
теж думаю з рами почати збирати хоча не знаю чи вдасться все відрегулювати навіть за допомогою майстра ::)
дилема вибору...дуже мало вибору по кольорах....

--- End quote ---
Як на мене, то та фірма досить відповідально підійшла до вибору комплектації. А можна з ними домовитися і про кастомні вузли. Я би замовив іншу передню систему (шатуни, зірочка) і каретку, щоб усе під окталінк, а не квадрат. Окталінк легше обслуговувати, треба тільки ключик спеціальний під каретку мати. Ще би звернув увагу на ланцюг. Вчора поміняв КМС на Shimano HG-50, то це ніби на мерседес пересів. Колір рами, це ще не весь дизайн, так що не заморочуйся і бери любий (червоний краще видно на дорозі - великий ПЛЮС). Велосипед тобі вишлють наполовину зібраний, залишиться тільки педалі поставити, кермо і може колеса - роботи на 1 годину. Ціна - демократична.
Єдине питання який розмір брати - 18 чи 20 дюймів?

Ruslan 75:
між іншим http://elastomania.com.ua/index.php/product/view/10/98

кажеш Костя не заморочуватись ???... ::) - певно шо так треба буде зробити.
червона то червнона.
там був гарний дизайн по кольору синій з білим, але то на моделі 2009 вроді...

ну ти написав багато професійними термінами, як я зрозумів, я половини з них нерозумію...
можливо зимою повернемось до цієї теми...

Штир:

--- Цитата: Ruslan 75 від 16.10.2012, 14:05:32 ---ну ти написав багато професійними термінами, як я зрозумів, я половини з них нерозумію...
можливо зимою повернемось до цієї теми...

--- End quote ---
Сезон ще не закінчився, ніби цей тиждень буде теплим. Можемо кудись організуватися, тоді і поговоримо.

vit:
Народ, поясніть. Купляю передній переклюк, яка різниця між верхнім і нижнім хомутом?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version