Мандрівки > Звіти
Подорож до Синькова.
Сім самураїв:
Фірташа бачили?)
дихлофос:
--- Цитата: Сім самураїв від 08.10.2012, 22:31:40 ---Фірташа бачили?)
--- End quote ---
а що там його бачити, Фірташ як Фірташ. Коли має час, то ходить по селі, здоровкається з людьми,питає як справи.
Одним словом нормальний простий хлопака, без манії вєлічія.А ще на запуску комплекса такий концерт з зірками української
естради забацав, що в чернівецькій області вікна звеніли!!! :) :) :)
Штир:
--- Цитата: дихлофос від 08.10.2012, 22:55:47 ---а що там його бачити, Фірташ як Фірташ. Коли має час, то ходить по селі, здоровкається з людьми,питає як справи.
Одним словом нормальний простий хлопака, без манії вєлічія.А ще на запуску комплекса такий концерт з зірками української
естради забацав, що в чернівецькій області вікна звеніли!!! :) :) :)
--- End quote ---
Для тих, хто вважає Фірташа простим хлопом подивіться це Титанові апетити Дмитра Фірташа || Анна Бабінець
Філько:
Нуу, Кость ти неправий тут. Як каже народне прислів"я: Нема гірше як з Йвана - пана. Чим простіша людина - тим жорсткіший (і деколи - не зовсім умілий) з нього керівник. Не наю як хто - вот я за себе не впевнений, шо якби я попав до кормушки, то залишився б таким білим і пухнастим яким є зараз :angel:
Принаймні - робочі місця людям є - мо менше по заграницям шастатимуть.
Ruslan 75:
класна тема!
між іншим - декому треба повчитись як писати хоча би такі елементрані звіти а не гнати про тьощу))))))))))))))))))))))))))))))))))))
а друге треба обовязково протестувати цю трасу (вже збираюсь)
як зрозумів на фото народ екстремалить
без шлемів і по середині дороги а позаду тяжеловози - де безпека????????
Навігація
Go to full version