ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чим накачуєте колеса велосипеда ???

<< < (3/4) > >>

Avanar:

--- Цитата: Стечкин від 06.10.2012, 11:43:18 ---нагадує розвод лохів...

--- End quote ---
Цілком згоден.

Erazel I-st:
Угу, розвод чистої води. Колись був такий прикол: чуваки заради жарту повішали оголошення типу:
-Накачка повітрям - 10 рублів(діло в росії було).
-Накачка сумішю 75% азоту і 25% кисню - 20 рублів.
 Більшість народу обирали 2 пункт  :D

vitkov:
вже багато тих розмов  що то розвод для лохів..але я коли закачав машину газом то дійсно цей пункт

- уменьшение вероятности повреждения диска при попадании в яму, наезде на бордюр и др.;

виправданий а раніше постійно було  гупало так  шо диски гнулися....
і  ще
газ дає можливість  охолоджувати диски  доторкнувшись до авто шини вона завжди холодна після пробігу...
тому  хто би скільки не говорив та не балакав ...Попробуйте  закачати  навіть у ровер і ви відчуєте різницю...
 Я не думаю що  настільки водіїв самовнушають переваги але багато стає прихильниками  того  газу...
  крім канадської ЯМАХИ я ще ізджу на німецькому МАК Кензіе...так що  ще забули  його приліпити .. :D

нічо  скоро  посміємся як у мене буде СПЕШ 29 дюймів

до товариша СТЄЧКІН....Дякую друже  за пораду що ти качаеш 5 бар у колеса....сьогодні придивився на шини німця пише макс 5.1 бара....а я качав  до цих пір 2.2 як у машині  :laugh: :laugh:
шо сказати  ..Ракета...Летить негоден спинити ...як не як ..а  сайт дуже добра річ ...все шось нове можна та корисне прочитати

Andrizzio:

--- Цитата: vitkov від 06.10.2012, 16:21:43 ---

шо сказати  ..Ракета...Летить негоден спинити ...як не як ..а  сайт дуже добра річ ...все шось нове можна та корисне прочитати

--- End quote ---

ти ше газом не качав !!! а спеш накачати газом то ше треба буде парашут шоб так скоро не їхав  :D

vitkov:

--- Цитата: Andrizzio від 06.10.2012, 22:16:22 ---ти ше газом не качав !!! а спеш накачати газом то ше треба буде парашут шоб так скоро не їхав  :D

--- End quote ---

нічо....треба буде парашут купим парашут  ....а може і  дельтаплан в придачу

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version