ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Чим накачуєте колеса велосипеда ???
Avanar:
--- Цитата: Стечкин від 06.10.2012, 11:43:18 ---нагадує розвод лохів...
--- End quote ---
Цілком згоден.
Erazel I-st:
Угу, розвод чистої води. Колись був такий прикол: чуваки заради жарту повішали оголошення типу:
-Накачка повітрям - 10 рублів(діло в росії було).
-Накачка сумішю 75% азоту і 25% кисню - 20 рублів.
Більшість народу обирали 2 пункт :D
vitkov:
вже багато тих розмов що то розвод для лохів..але я коли закачав машину газом то дійсно цей пункт
- уменьшение вероятности повреждения диска при попадании в яму, наезде на бордюр и др.;
виправданий а раніше постійно було гупало так шо диски гнулися....
і ще
газ дає можливість охолоджувати диски доторкнувшись до авто шини вона завжди холодна після пробігу...
тому хто би скільки не говорив та не балакав ...Попробуйте закачати навіть у ровер і ви відчуєте різницю...
Я не думаю що настільки водіїв самовнушають переваги але багато стає прихильниками того газу...
крім канадської ЯМАХИ я ще ізджу на німецькому МАК Кензіе...так що ще забули його приліпити .. :D
нічо скоро посміємся як у мене буде СПЕШ 29 дюймів
до товариша СТЄЧКІН....Дякую друже за пораду що ти качаеш 5 бар у колеса....сьогодні придивився на шини німця пише макс 5.1 бара....а я качав до цих пір 2.2 як у машині :laugh: :laugh:
шо сказати ..Ракета...Летить негоден спинити ...як не як ..а сайт дуже добра річ ...все шось нове можна та корисне прочитати
Andrizzio:
--- Цитата: vitkov від 06.10.2012, 16:21:43 ---
шо сказати ..Ракета...Летить негоден спинити ...як не як ..а сайт дуже добра річ ...все шось нове можна та корисне прочитати
--- End quote ---
ти ше газом не качав !!! а спеш накачати газом то ше треба буде парашут шоб так скоро не їхав :D
vitkov:
--- Цитата: Andrizzio від 06.10.2012, 22:16:22 ---ти ше газом не качав !!! а спеш накачати газом то ше треба буде парашут шоб так скоро не їхав :D
--- End quote ---
нічо....треба буде парашут купим парашут ....а може і дельтаплан в придачу
Навігація
Go to full version