Мандрівки > Майбутні
7 жовтня 2012р.
Штир:
--- Цитата: vit від 08.10.2012, 00:18:08 --- Тріснув тільки обід а покришка через те шо її трохи виперло просто трохи притерлась до тормозної колодки. А вібрейки, шляк би їх трафив, стирають стінки обода, а міняти їх кожних 1.5 роки то трохи шось не то.
Уявляю як я з Почапинець пішки :laugh:
--- End quote ---
Цікаво, а де наїздив тих 9000км? Поїздки за містом по шосе не вимагають частого гальмування. А по місту, то інша справа. Я поки до офісу з дому доїду, то нагальмую більше як з Тернополя до Бережан.
vit:
--- Цитата: Штир від 08.10.2012, 12:09:44 ---Цікаво, а де наїздив тих 9000км? Поїздки за містом по шосе не вимагають частого гальмування. А по місту, то інша справа. Я поки до офісу з дому доїду, то нагальмую більше як з Тернополя до Бережан.
--- End quote ---
Костя, так і є, буває більше 50км. за день тільки по місту, це частина моєї роботи .
vit:
--- Цитата: Ruslan 75 від 08.10.2012, 10:30:41 ---
...смішно - Дальній пляж перетворився на Почапинці, Драганівку і Острів)))) але прікольно!
--- End quote ---
А я до останнього думав шо ви поїдете на дальній, бо при такій непевній погоді це було б хорошим місцем так як там поробили прікольні столики з дашками. А в інших випадках то звичайно подалі від міста бо все зас...но.
Ruslan 75:
--- Цитата: Andrizzio
[color=green ---то дощ певно наломав, я тоже вже виїхав 50 м з дому і вернувся, а потім гнив весь день думав шо таки впаде [/color] :(
--- End quote ---
між іншим - якщо б думав про погоду - то ніколи б не їздив у подорожі!
польша - були дощі грози - Але як класно катнулись!
дністер - теж дощ - але які там підйомчики і зїзди з горок !
та й кременець, почаїв, зарваниця - погода теж дощова , але поїздкам це не завадило!
зрештою ...це на любітєля...
читав колись на форумі що один учасник поїхав би в подорожі але ночувати в палатці це не для нього
ну що тут сказати - напевне він помилився форумом!-)
звичайно їхати в грозовий дощ ніхто нікому нерадить!
але якщо звичайна пасмурна погода - то чому б і ні?!...
Навігація
Go to full version