Мандрівки > Майбутні

7 жовтня 2012р.

<< < (4/5) > >>

Avanar:
А як це в тебе обід і покришка тріснули в одному місці, і при чому тут вібрейки (я про покришку)?

vit:

--- Цитата: Avanar від 07.10.2012, 22:41:36 ---А як це в тебе обід і покришка тріснули в одному місці, і при чому тут вібрейки (я про покришку)?

--- End quote ---

Тріснув тільки обід а покришка через те шо її трохи виперло просто трохи притерлась до тормозної колодки. А вібрейки, шляк би їх трафив, стирають стінки обода, а міняти їх кожних 1.5 роки то трохи шось не то.
 Уявляю як я з Почапинець пішки :laugh:

Ruslan 75:
так, я теж вібрейками недовольний.  коли болото чи дощ туди потрапляють камінці чи пісок і деформують обода.
вірніше стирають обода...
якщо буду мати наступний велосипед - то на дискових тормозах...
незнаю як на них але тре спробувати.

...смішно - Дальній пляж перетворився на Почапинці, Драганівку і Острів)))) але прікольно!

...а загалом  - такий собі фрі - режим відпочинку  вдався, шкода тільки що Ліда везла основну частину багажу...

надіюсь в нас ще будуть поїздки, і  ми візьмемо основну частину багажу на себе!-)

Ruslan 75:

--- Цитата: org100h від 07.10.2012, 10:17:47 ---+1
Пропоную Стегниківці + візьму сітку для грилю.

--- End quote ---

так -  Саша, де сітка для грилю ???
між іншим ти тему читав, ти пишеш про Стегниківці. всі вже знають що на дальній пляж а потім думають що стегниківці
і в результаті незнають куди планується поїздка.
давай на наступний раз просто приїзджай а вже на місці все вирішимо
бо ставити плюс а потім не зявлятись трохи нефайно....)

Andrizzio:

--- Цитата: Ruslan 75 від 08.10.2012, 10:50:20 ---так -  Саша, де сітка для грилю ???
між іншим ти тему читав, ти пишеш про Стегниківці. всі вже знають що на дальній пляж а потім думають що стегниківці
і в результаті незнають куди планується поїздка.
давай на наступний раз просто приїзджай а вже на місці все вирішимо
бо ставити плюс а потім не зявлятись трохи нефайно....)

--- End quote ---

то дощ певно наломав, я тоже вже виїхав 50 м з дому і вернувся, а потім гнив весь день думав шо таки впаде  :(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version