ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Хочу зібрати колесо. Прошу поради
vitkov:
Хочу зібрати колесо. Прошу поради. Має бути на 26 дюймів . перед та зад ..Які втулки вибирати марку обода та втулок а також шприхи...знаю що складна це справа проте дуже хочеться зробити самому .
Втулки якої фірми вибирати підкажіть.дякую
Vadila:
за 25 чи 30 гривень тобі зашприхують краще чим би ти зробив це сам. я також недавно складав колесо втулка Shimano Deor є сальнік від пилюки обід Alex Rims DP 20 під дискові тормоза
Стечкин:
--- Цитата: vitkov від 03.10.2012, 19:51:40 ---Хочу зібрати колесо. Прошу поради. Має бути на 26 дюймів . перед та зад ..Які втулки вибирати марку обода та втулок а також шприхи...знаю що складна це справа проте дуже хочеться зробити самому .
Втулки якої фірми вибирати підкажіть.дякую
--- End quote ---
колеса я тобі складу по 10% від вартості комплектующих, але не дешевше 40 грн/шт
а по 25 грн звертайся до ваділи :o
напиши / дай фото на який вел збираються колеса, тоді можна давати поради по комплектаціїї
які будуть гальма - дискові чи ві-брейки?
vitkov:
--- Цитата: Vadila від 03.10.2012, 20:10:58 ---за 25 чи 30 гривень тобі зашприхують краще чим би ти зробив це сам. я також недавно складав колесо втулка Shimano Deor є сальнік від пилюки обід Alex Rims DP 20 під дискові тормоза
--- End quote ---
гарне колесо і комплектуючі..де такі можна купити і скільки ціна
Стечкин:
--- Цитата: vitkov від 03.10.2012, 22:03:23 ---гарне колесо і комплектуючі..де такі можна купити і скільки ціна
--- End quote ---
http://www.velostyle.com.ua/
Навігація
Go to full version