ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Хочу зібрати колесо. Прошу поради

(1/3) > >>

vitkov:
Хочу зібрати колесо. Прошу поради. Має бути на 26 дюймів  . перед та зад ..Які втулки вибирати  марку обода та втулок а також шприхи...знаю що складна це справа  проте  дуже  хочеться зробити самому .
Втулки якої фірми вибирати  підкажіть.дякую

Vadila:
за 25 чи 30 гривень тобі зашприхують краще чим би ти зробив це сам. я також недавно складав колесо втулка Shimano Deor є сальнік від пилюки обід Alex Rims DP 20  під дискові тормоза

Стечкин:

--- Цитата: vitkov від 03.10.2012, 19:51:40 ---Хочу зібрати колесо. Прошу поради. Має бути на 26 дюймів  . перед та зад ..Які втулки вибирати  марку обода та втулок а також шприхи...знаю що складна це справа  проте  дуже  хочеться зробити самому .
Втулки якої фірми вибирати  підкажіть.дякую

--- End quote ---

колеса я тобі складу по 10% від вартості комплектующих, але не дешевше 40 грн/шт

а по 25 грн звертайся до ваділи  :o

напиши / дай фото на який вел збираються колеса, тоді можна давати поради по комплектаціїї
які будуть гальма - дискові чи ві-брейки?

vitkov:

--- Цитата: Vadila від 03.10.2012, 20:10:58 ---за 25 чи 30 гривень тобі зашприхують краще чим би ти зробив це сам. я також недавно складав колесо втулка Shimano Deor є сальнік від пилюки обід Alex Rims DP 20  під дискові тормоза

--- End quote ---

гарне колесо і комплектуючі..де такі можна купити і скільки ціна

Стечкин:

--- Цитата: vitkov від 03.10.2012, 22:03:23 ---гарне колесо і комплектуючі..де такі можна купити і скільки ціна

--- End quote ---

http://www.velostyle.com.ua/

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version