Загальний > Барахолка

Ліхтарик UltraFire C8 CREE XM-L T6 LED 1300 Lumen

<< < (3/16) > >>

Vikter:

--- Цитата: Terrorist від 02.11.2012, 20:42:40 ---Аналогічний фонарик експлуатую вже два роки, ніяких проблем небуло. Під водою світить, при -30 як і при +30, лупить далеко, корпус такий, що можна цвєки забивати, зовнішній вигляд за два роки абсолютно не змінився. Але є один мінус - порядок перемикання режимів, замість того, щоб переключитися з макс на середній, включається строб, а це ппц як неприємно зустрічним учасникам ДР. На максимальному режимі акума на 2400маг хватає на 80-90хв (в мене вони вже тоже не нові).
Кріплення таке ж на рулі діаметром 24мм, ще й резинку підкладав... тримає фонарик як мій пес ковбасу.

--- End quote ---

:D

В цілому зі всім згоден,акумулятори беріть якісні(70-100грн/шт) то буде добре та довго світити!!

--- Цитата: Стечкин від 02.11.2012, 19:11:56 ---а який час роботи в максимальному режимі?

бо на моєму налобному Феніксі турбо режим працює 5 хвилин, потім автоматично перемикається на слабший режим

--- End quote ---

...напевно то від акумуляторів залежить,я сі так думаю,ну на крайняк драйвер барахлить...
В мене на Sanyo 2600mah-на максимальному десь 1,5год рубає як бластером :)

Стечкин:

--- Цитата: Vikter від 03.11.2012, 05:55:01 ---
...напевно то від акумуляторів залежить,я сі так думаю,ну на крайняк драйвер барахлить...
В мене на Sanyo 2600mah-на максимальному десь 1,5год рубає як бластером :)

--- End quote ---

передбачено конструкцією.
мабуть щоб діод не спалити

Vikter:

--- Цитата: Стечкин від 03.11.2012, 09:08:45 ---передбачено конструкцією.
мабуть щоб діод не спалити

--- End quote ---

я думаю що конструкція ліхтаря має передбачати що на ньому будуть рубати по максимумі,для чого тоді такі потужні діоди створюють,тепловіддача від діода погано розприділяється по ліхтарю,але вже добре що на автоматі перемикає,стоїть захист...

Vikter:
В даному ліхтарю тепло від діода добре розприділяється по всьому корпусу-тому,що плата з діодом стоїть на металевому кільці,яке торцем дотикається до корпусу ліхтаря! :o

Vikter:

--- Цитата: Terrorist від 02.11.2012, 20:42:40 --- ...Але є один мінус - порядок перемикання режимів, замість того, щоб переключитися з макс на середній, включається строб, а це ппц як неприємно зустрічним учасникам ДР...

--- End quote ---
То вже напевно проблема вашого драйвера,в мене все ОК

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version