Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Гірські велосипеди з колесами 26 та 29 дюймів....

<< < (5/6) > >>

Філько:

--- Цитата: CoRacK від 04.09.2012, 19:45:15 ---...Керованість на 29" колесах анітрохи не гірша, принаймі з рулем 680 мм, просто, як на мене в 26" коліс є надлишкова верткість, а найнер йде стабільніше, можливо це пов"язано з тим що я звик переважно повертати нахилом корпуса...

--- End quote ---

Тобто - в плані керованості - найнер більш прямолінійна машина - по лісовій звірячій стежинці на нім важкувато буде?
Не, не подумайте шо я ганю найнери - цікаво просто дізнатися як воно ним управляти. На вигляд - да дійсно, більші колеса виглядають вражаюче.

Erazel I-st:
Доречі, в вилки Сантур, під 26 колесо, 28 колесо влазилось з запасом. Може і 29 стане в більшість вилок?  Так що можна спробувати взяти 28 колеса і повішати товсту  гуму на них. Буде такий собі бюджетний аналог повноцінного найнера.

CoRacK:

--- Цитата: Erazel I-st від 05.09.2012, 15:26:10 ---Доречі, в вилки Сантур, під 26 колесо, 28 колесо влазилось з запасом. Може і 29 стане в більшість вилок?  Так що можна спробувати взяти 28 колеса і повішати товсту  гуму на них. Буде такий собі бюджетний аналог повноцінного найнера.

--- End quote ---
Діаметр не дасть, вже пробував, в 26" вилку влізає максимум 622-37 мм (28х1,4).

--- Цитата: Філько від 05.09.2012, 14:33:13 ---Тобто - в плані керованості - найнер більш прямолінійна машина - по лісовій звірячій стежинці на нім важкувато буде?
Не, не подумайте шо я ганю найнери - цікаво просто дізнатися як воно ним управляти. На вигляд - да дійсно, більші колеса виглядають вражаюче.

--- End quote ---
Важко пояснити "на пальцях", найкраще самому спробувати порівняти на одному участку 26" і 29" хардтейл. На Найт Меднесі дефіциту керованості не відчув.

Щодо піску, то легко їздив по дальному пляжі, правда для піску ще грає роль ширина покришки. Скажем так на конфігурації 29"х2,1 я почуватимуся приблизно як на 26"х2,4.

vitkov:
Анімація порівняння 26 та 29

Animation 29" vs. 26" Mountainbike

26" Full Suspension VS 29er Hardtail - 26 versus 29 inch Wheels
і продовження відео яке було на початку теми порівнюємо далі

26 vs 29: Less Is More

Andy:
Ну та по такій дорозі, щей з горба - можна їхати. По дорозі з Сатанова, на прямому відрізку я своїм ходом їхав 52 км.год, такщо нічого дивного нема.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version