Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Гірські велосипеди з колесами 26 та 29 дюймів....

<< < (4/6) > >>

дихлофос:

--- Цитата: CoRacK від 04.09.2012, 19:45:15 ---Як власник найнера можу сказати точно одне - на 26" колеса не повернуся, навіть 26" двопідвіс однозначно має гіршу прохідність, ніж 29" хардтейл, особливо це відчутно на сходах і розковбасах, але ясно, що на підвісі дещо м"якше 5-й точці. Взагалі я помітив, що прийоми їзди на підвісі і хардтейлі досить відчутно відрізняються, тому порівнювати їх напряму не зовсім коректно.
Керованість на 29" колесах анітрохи не гірша, принаймі з рулем 680 мм, просто, як на мене в 26" коліс є надлишкова верткість, а найнер йде стабільніше, можливо це пов"язано з тим що я звик переважно повертати нахилом корпуса. На нічних крос-кантрі змаганнях "Найт Меднес" теж в принципі керувалося чудово, 26" на спусках ховалися далеко за деревами, під ті підйоми-торчки де я їхав, багато хто з 26" йшов пішки. І саме основне, розорані поля, пісок, сніг, болото проїзджаються чудово, там де 26" колеса просто не їдуть на 29" колесах я спокійно вкручую 15-18 км/год, а то й більше.

--- End quote ---
найнер рулить !

дихлофос:

Скільки важить твій найнер,
[/quote]
в мого  знайоиого є  найнер на вагу10,5 кг,так -що це необовязково має бути  "витривалий" по вазі! :)

vitkov:
їзджу паралельно на двох велосипедах.. 26 ті колеса та 28 мі.... Скажу так  я за 28  дюймів...планую також купляти  велосипед із 29 колесами інші варіанти навіть не  хочу розглядати ...правда ціна на них від 6000 до 10000 тис  грн що трохи  кусюче...хоча 6-7 тис того варте

на фото колеса 26 та 29 дюймів у візуальному порівнянні

цікаво  до теми читаємо

Происхождение

Колеса горного велосипеда диаметра 29 и 26 дюймов

29er или Twenty-niner/Two-niner (твентинайнер или тунайне) без пояснений может внести путаницу. Обод твентинайнера составляет в диаметре 24.5 дюйма (622 мм), а средний внешний диаметр покрышки горного велосипеда на таких колёсах составит около 28.5 дюйма (724 мм), хотя существуют покрышки и с внешним диаметром 29.15 дюйма (740 мм). Обычный 26-дюймовый обод составляет в диаметре порядка 22.0 дюйма (559 мм), а внешний диаметр по покрышке — 26.2 дюйма (665 мм).

CoRacK:

--- Цитата: дихлофос від 04.09.2012, 20:24:14 ---Скільки важить твій найнер,

в мого  знайоиого є  найнер на вагу10,5 кг,так -що це необовязково має бути  "витривалий" по вазі! :)

--- End quote ---
Немаю чим точно зважити, але думаю в районі 12 кг.

Ruslan 75:

--- Цитата: CoRacK від 04.09.2012, 19:45:15 ---І саме основне, розорані поля, пісок, сніг, болото проїзджаються чудово, там де 26" колеса просто не їдуть на 29" колесах я спокійно вкручую 15-18 км/год, а то й більше.

--- End quote ---

Ну ти прав загалом, але ЩОДО [size=14pt]ПІСКУ[/size] то пропоную тобі спробувати лісову трасу з пісчаною дорогою.
Саме така як на фото внизу. Моя Меріда на 26 там йшла як конячка після марфону - дуже помало.
Чесно кажучи їхати було зовсім неможливо, то я трохи по при край дороги по стежках лісової звірини вирулював.
Швидкість була 5 км/год орієнтовно. Також замітив що ще швидкість може залежити від рисунка протектора (ну так мені здалось).
різні покришки - різна швидкість. А ну тобто 18 км за годину на найнері  ?!  ::) незнаю чи поїде.
PS Якщо будемо організовувати поїздку в Сахару - пропоную там проводити тренування!-)

щодо 26 чи 29 ?! - ну 29 мені подобаються більше  - хоча я на них ще не їздив але придивляюсь.
якщо б було голосування я за 29!-)
і інше щоб зрозуміти 26 - чи 29 мабуть треба спробувати поїздити на тих і на тих...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version