Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Велосипеди в минулому

<< < (4/6) > >>

Andrizzio:

--- Цитата: teodor4ik від 20.08.2012, 21:53:35 ---не ятри душу,я ніяк свого не дочекаюсь...
вчора був в "Ашані"... спецом зайшов подивитись на "класику"... повірте навіть в "епіцентрі" проти спражніх ашанів не ровери, а торпеди... такого відвертого гімна я ше не бачив... в нас на ринкунастільки хренових запчастин просто нема... а дисковий тормоз в пластиковому корпусі з пластиковим-же важелем... я очам своїм не повірив, провірив руками, да так і є... при натисканні на пласткову-же ручку, важіль тупо гнеться, те-ж про вібряки і кантіки(дада і таке там є)... я не знаю як воно взагалі може  їхати по дорозі.

Тепер можу гордо заявити "Ашанів" в нас НЕМА!!! Бо не зря вони получили своє імя, а про ціни на них я взагалі помочу, бо я як побачив то вкляк, а потім почав шукати то, за шо там можна дати хоч половину від їх ціни...

--- End quote ---

де той ашан є?

vitkov:
Завтра  їду  до Польщі постараюсь промоніторити  іхні веломагазини....останній раз були розпродажі
кого що цікавить пишіть постараюсь взнати ...бачив  КРОСС 26 дюймів МТБ за 1000 злотих  люмінієвий   на наші гроші 2400 рідними

vitkov:

--- Цитата: Andrizzio від 20.08.2012, 22:10:44 ---
де той ашан є?

--- End quote ---

певно там де  є маркетерія АШАН прогугли
http://www.auchan.ua/

У Львові є АШАН
Ашан Львів Сокільники

Адреса:        
 81130 Львівська обл., Пустомитівський р-н, село Сокільники, вул.Стрийська, 30, приміщення ТРЦ “Кінг Крос Леополіс”

teodor4ik:

--- Цитата: Andrizzio від 20.08.2012, 22:10:44 ---
де той ашан є?

--- End quote ---
Київ, 5хв до ст. метро Петрівка.

vitkov:
Велосипед американського десанту. Вартує приблизно 800 доларів.
як бачимо компактно складається  та  є дуже сильно витривалим ..

Montague Folding-Bike Animation - Safecastle

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version