Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Велосипеди в минулому

<< < (3/6) > >>

Стечкин:
гарна тема

мені в процесі пересування ровером по файному місті гостро бракує АГС-17...

vitkov:
Велосипеди британських дисантників часів 2 гої світової війни

Велосипеды британских парашютистов WW-II - 1
Во время Второй Мировой войны не только немецкие войска использовали велосипед как элемент боевого снаряжения. У немцев он был более популярен. На второе место можно поставить британцев. Их парашютные бригады также имели части, которые, как и немецкие парашютисты, активно использовали велосипед.

Як намене непогано мати такі складні велосипеди просто для подорожей ..Сів в поїзд поїхав у незнайоме місто покатався  віддихнув  тай  назад до дому....для чого  шукати ті чехли тай відкручувати колеса  щоб пустили до поїзда ...

vitkov:
А це  фото  велосипеда німецьких парашутистів ..Німці велосипеди у часи  2 гої світової використовували найбільше
Як видно із фото вони явно були витривалими накатистими  та  щей культурно-компактними  ...
на вид колеса були 28 дюймів так що напевно їх можна віднести до гібридів скоріше всього...

Руль и багажник снимались и крепились к раме ремнями
На самой раме видно два замка, через которые и складывался велосипед

В собраном виде он помещался в специальный чехол из прессованного картона.

Общий вес велосипеда в сложенном состоянии и в чехле составляет 50 кг.

з чого виходить  що щоб  бути німецьким парашутистом  треба  було бути моцним хлопом добре  їсти  пити яйка та любити дівок
бо не кожен  ті 50 кіля годен був  нести

а тут як тільки  велик   важить 20 кіля то вже кричать  на весь  Тернопіль тьфу бляха АШАН...

Доречі хлопаки  знаю я де і в кого  є такий велосипед..Якщо він там зще  зберігся  я постараюсь його викупити та представити  на  зустрічі  роверовій  хто таким цікавиться ..

teodor4ik:
не ятри душу,я ніяк свого не дочекаюсь...

--- Цитата: bahja від 18.08.2012, 23:58:05 ---тіпа невдалий жарт  :(

--- End quote ---
вчора був в "Ашані"... спецом зайшов подивитись на "класику"... повірте навіть в "епіцентрі" проти спражніх ашанів не ровери, а торпеди... такого відвертого гімна я ше не бачив... в нас на ринкунастільки хренових запчастин просто нема... а дисковий тормоз в пластиковому корпусі з пластиковим-же важелем... я очам своїм не повірив, провірив руками, да так і є... при натисканні на пласткову-же ручку, важіль тупо гнеться, те-ж про вібряки і кантіки(дада і таке там є)... я не знаю як воно взагалі може  їхати по дорозі.

Тепер можу гордо заявити "Ашанів" в нас НЕМА!!! Бо не зря вони получили своє імя, а про ціни на них я взагалі помочу, бо я як побачив то вкляк, а потім почав шукати то, за шо там можна дати хоч половину від їх ціни...

vitkov:

--- Цитата: teodor4ik від 20.08.2012, 21:53:35 ---не ятри душу,я ніяк свого не дочекаюсь...
вчора був в "Ашані"... спецом зайшов подивитись на "класику"... повірте навіть в "епіцентрі" проти спражніх ашанів не ровери, а торпеди... такого відвертого гімна я ше не бачив... в нас на ринкунастільки хренових запчастин просто нема... а дисковий тормоз в пластиковому корпусі з пластиковим-же важелем...

про тормоза круто чуто зато  легкі напевно тут же йде  боротьба за вагу

:laugh: :laugh: :laugh:
--- End quote ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version