ТехМайданчик > Ровери

Вибір типу велосипеда

<< < (2/3) > >>

prizrak_design:
От тільки з передачами намучено в бік шосейника, але я то діло поправлю :) От найшов трохи інфи

Туринг отличается от шоссейника более прочными колесами с более широкой резиной. Рама, обычно более длинная, что повышает и плавность хода. Главное же отличие от шоссейного велосипеда - широкий диапазон переключения передач. Обычно от горного велосипеда берется кассета и задний переключатель. Возможность установки щитков и багажника делает такой велосипед хорошо подходящим для велопутешествий с грузом.

Tarasella:
Хорош туареги, шосейники.. усе гуд, але чи зробив я правильний вибір....я собі купив команч томагавк ( орієнтувався на гарний колір та чорний руль - жарт  ;)) - юзав в неті коштував 1850 грн.( з доставкою без зборки) в нас 2000 ( в ровері), вибір робив для недалекої їди 40 -  50 км, по рівній дорозі та бабцівськими стежками.... підскажіть щось е в тому ровері доброго??? Оскільки, я зрозумів,  крім напівпередач,  і задньої подачі ланцюга на зірки усе посередньо... >:D

Віталько:
Ну в нас в РБ деруть просто так,  це всім відомо :) А байк сам по собі нолрмальний, перший час відкатаєш, якшо доглядати будеш

Tarasella:
А і ще одне: де база, люди повинні десь збиратися... лікарі в лікарнях... алкоголіки на двох лавочках в центі... де збираються велолюбителі та велофанати.... в живу більше можна взнати  */\*

Віталько:
Форум почитай нижче... А якшо збираютсья десь інакше то вони переходять в іншу групу гомо сапіенс :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version