ТехМайданчик > Ровери

Тема про АШАНИ. Все як модифікувати та ремонтувати

<< < (3/3)

Штир:
Якщо купив АШАН, то перші 500км треба намотати навколо дому щоб виявити дефекти. Ну а потім можна від'їхати на 5км і так поступово збільшувати відстань на кожні додаткові 500км. О це такий висновок напрошується для любителів дуже дешевих велосипедів.

Frenky:

xlibes:
Природу не обдуриш. За все доводиться платити.
І коли виробник встановлює на свій товар конкретну ціну, то значить це не просто так, а чимось обумовлено.
Якщо відкинути плату за ім"я та ще якісь понти, то платиться якраз за певний рівень якості.

Вибираю ліпше із того, що можу собі дозволити, бо надаю перевагу надійним речам.

Хоча ніхто не застрахований від простого браку чи підробок. Тре все пильнувати.

teodor4ik:

--- Цитата: Штир від 15.08.2012, 11:14:45 ---Якщо купив АШАН, то перші 500км треба намотати навколо дому щоб виявити дефекти. Ну а потім можна від'їхати на 5км і так поступово збільшувати відстань на кожні додаткові 500км. О це такий висновок напрошується для любителів дуже дешевих велосипедів.

--- End quote ---
а через 5000 викидати... ітого максимум 50 км від дому :laugh:

--- Цитата: vitkov від 15.08.2012, 09:14:12 --- їх робили із більш менш якісного металу  який витримував  тертя та не деформовувася...проте як часто колись  було видно  власників  УКРАЇН із горбатими  рамами .... Велосипеди ДЕСНА такого не витримували так як  ті рами просто від удару  розлітались  так як були клепані  на  швах а не варені

--- End quote ---
:o
по первше... україни були з говнотруб і гнулись на всі боки, зато вони якшо і тріщали, то строго по швам... то кайф сталюки.... не путати з ашан хайтеном, вони калені шоб не гнутись, зато тріщать шо дурні. про клепану десну вперше чую, кіко її не гробив, мегонеубієнна херь. А вот старт шосе та решта хромолів таки не варились, а паялись латунью. характерна ознака таких рам всякі ажурні хренечки на стиках для збільшення довжини швів.

vitkov я тя прошу, перед тим як копіпіздити в буржуїв, перекладай будьласка, а краще розміщай переклад одразу в відповідну тему, і сюда ссиль на неї... бо то шо ти робиш, то є флуд, використання іноземної мови і взагалі оффтоп до твоєї ж теми.

vitkov:
vitkov я тя прошу, перед тим як копіпіздити в буржуїв, перекладай будьласка, а краще розміщай переклад одразу в відповідну тему, і сюда ссиль на неї... бо то шо ти робиш, то є флуд, використання іноземної мови і взагалі оффтоп до твоєї ж теми.
[/quote]

перекладати багато роботи....тут  головне суть ... щом читач  зрозумів  тєму ...

на рахунок  десни памятаю що в дєтстві неповажали цього роверка....переводячи на мову ...авто  україна  то авто Волга АИСТ то ваз  а  Десна  то москвіч із запорожцем
України були популярні із вареними  багажниками  ...ними возили  мішки кубинські із травою та  різні там нетрудові  доходи  з якими так  злісно боровся товариш Горбачов...

ой файні там  багажники були  широкі варені із стальної арматури  ....і широкі такі  шо сидіти не міг  а тільки боком ...а  кріпленням виступали паски із автокамери  ...ну моцні були  шо жесть

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version