ТехМайданчик > Ровери
За скільки можна продати того ровера?
Sancho11:
Стан нормальний, все робоче. Фотки тут покишо в поганій якості( : http://vk.com/id12879584 Рама альмінєва, колеса 28, вилка рст 791, задній переключатель шімано хт передній просто шімано) сиситема шімано дуал сіс сістем, манєтки деоре, ланцюг кмс. Підкажіть орієнтовно ціну за яку можна його продати, щоб і покупець довольний був і я в біді не зостався. Дякую
Sancho11:
--- Цитата: vitkov від 12.08.2012, 15:31:37 ---ти його можеш продати за 100 долярів ..які я тобі нероздумуючи можу дати ..але за умови шо той роверок витривалий та накатистий..і всьо
пиши в приват дме той роверок забрати ..але за умови шо він буде такий же як на фото
але взагаліто шоб ти не зостався в обіді то маеш просити 250 долярів проте покупець буде в обіді і то на вартість 250 то проси менше ......а я якшо віддаш за 1000 грн то ше плюс кожен рік буду тебе поздоровляти з новим роком так як коли куплю за 1000 грн його собі то буду довго памятати твою доброту чим і самим слати откритки на новий рік
[/quote
ха ха комедіант однако
--- End quote ---
Frenky:
Може краще розбарахолити? а то комплектуха не дуже збалансована.
teodor4ik:
--- Цитата: Sancho11 від 12.08.2012, 23:32:20 ---ха ха комедіант однако
--- End quote ---
це маэ троха інакшу назву :lipsrsealed:
там ззаду ротор для красоти, чи крєпи на рамі всеж є?
Sancho11:
--- Цитата: teodor4ik від 13.08.2012, 20:51:54 ---це маэ троха інакшу назву :lipsrsealed:
там ззаду ротор для красоти, чи крєпи на рамі всеж є?
--- End quote ---
Вроді для красоти вчепили)) Є дві дирки але вони ніби не для того призначені
Навігація
Go to full version