Мандрівки > Майбутні
Утка с яблоками !-)
Штир:
Качка з яблуками запечена у польових умовах на дровах, це...еее словами не передати. Дуже смачно! Весела компанія, 2-і смачнючі качки на столі, свіже повітря. Що ще треба для повного щастя ? Третя качка, ось що треба для повного щастя. Формула повного щастя має включати 1 качку (~1.4кг) на 3-и чоловіки :)
Шкода, що Ліда і Вітя мусили раніше поїхати. Ми поверталися іншою дорогою, яка відома тільки Руслану. У мене така підозра, що Руслан ту дорогу знаходив якось інтуїтивно. Декілька разів перебиралися через завали дерев, 30% відстані проїхав на велосипеді, як на самокаті, бо трава була така висока, що стежка ховалася. Але прикольно, особливо у темряві.
Дякую всім за компанію.
vit:
Відпочили просто супер. Отримали досвід по приготуванню качки! Мені все сподобалось, не дивлячись не те шо жінка чуть з дому не вигнала, бо в неї була температура а я десь поїхав. В мене так постійно, як кудись їхати то все якась накладка.
Дорога назад... ммм... то просто шось, абсолютна темрява, мїсцями просто непролазні хащі, а десь, всім навіть довелось взяти ровери на плечі і долати барьєр приблизно метр заввишки у вигляді повалениго дерева, в цей момент мені здалось шо у Кості ледь не вірвався терпець. А ше коли приїхав до дому перед очима постійно висіла червона пляма, то був задній ліхтарик Frenky :).
Завтра на роботі докину ше своїх фоток.
Ruslan 75:
...ну що ж - теж дякую всім що підтримали компанію!
з радістю всією нашою "утіною" групою поїду в наступний маршрут!
було двоє нових учаників - нормальні хлопці - у всьому допомагали!
як там той Саша добрався додому без світла????...давайте на наступні рази купуйте світло
щоб за вас не переживати!
а загалом якщо читаєш це повідомлення - то напиши як доїхав, бо навіть забув твій телефон взяти.
(мова про Сашу який в Сергіо Тачіні-)
а Саша-Орг,-) надіюсь теж нормально доїхав!
щодо повторення маршруту - та придумаємо щось нове (вже є ідея) (смачніша ідея)
пройдуть дощі і даємось чути!
вибачайте що бюджет перебільшив 10 грн., але будемо планувати ще детальніше.
і на завершення бажаю всім хорошо недільного відпочинку!!!
shurik1994:
Я той Саша))
доїхав нормально як і завжди, і світло скоро буде)
все сподобалось, особливо коли вертались назад по лісу, їдеш не знаєш куди, добре що болота багато не було)
org100h:
Світять тими блимавками по лісі, людей страшать.
Навігація
Go to full version