Загальний > Роверове місто Тернопіль
Написав звернення в міліцію (+ є відповідь!)
Yanek:
Щодо електричок - то там зара взагалі скоротили вагони - нема як людям їхати.
я б за то, щоб взагалі якось ту тему піднімати. Ато курва на вертольоти є, а на вагони грошей нема.
Ruslan 75:
--- Цитата: Yanek від 09.08.2012, 15:00:31 --- Ато курва на вертольоти є, а на вагони грошей нема.
--- End quote ---
:police: а ну ціхо-ціхо :police: :lipsrsealed: а то сам розумієш ніякої політики - тілько но ровери!-)
молодець!
teodor4ik:
--- Цитата: Ruslan 75 від 09.08.2012, 11:44:40 ---чому б в наших електричках не встановили місце для велосипедів - бо забадали пасажири з дурними питання і рекомендаціями - ну чому вит тут з велосипедами - а де маємо бути на криші чи що?????.....
--- End quote ---
так нормально?
Yanek:
Накінець прийшла відповідь. прийшлося писати звернення повторно, бо вони казали що надіслали листом першу відповідь, і вона мені не дойшла. Хз що там насправді було, но другу відповідь я вже особисто забрав.
Вопшем нам кажуть, що вкрали за рік 36 вєліків, з низ "16 справ розкрито"???? але тільки 13 вєліків повернуто і по 10-тьох встановленно винних, яких подали в суд. Шістьх з них, кстаті, ловили на крадіжці не один раз. Можуть обійтися "виправними роботами".
Стечкин:
--- Цитата: Ruslan 75 від 09.08.2012, 11:44:40 ---...
та загалом молодець! знаєш про що я хотів написати в управління залізниць ???
про те чому б в наших електричках не встановили місце для велосипедів - бо забадали пасажири з дурними питання і рекомендаціями - ну чому вит тут з велосипедами - а де маємо бути на криші чи що?????.....
--- End quote ---
мене теж то дістало - зранку вагон забитий пенсіонерами, які їздять задурно - тобто за наші гроші, що ми платимо за квитки.
постійно ті пенсіонери всі місця позаймають і ще мене намагаються виховувати.
але я вже вихований - посилаю їх туда, де вони вже не мріють потрапити...
Навігація
Go to full version