Загальний > SOS!

Труть колодки до ротора. Не можу налаштувати

<< < (2/5) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 13.08.2012, 15:18:56 ---плоскогубцями або розвідним ключем зажми ротор і вигни його в іншу сторону трохи.

--- End quote ---
я тє плоскогубцями... пальці і тільки пальці... а як не годен то йдем на курси до корака: "качатись треба, а не ... :lipsrsealed:"

дихлофос:
!!!!  металева дія пласкогубцями залишить  на роторі сліди і царапини- то ж це  не варто робити.Звичайно, що за один прийом  ти його не вирівняєш руками, але після декількох підходів і перепочинків  в мене це виходило.То  запасайся терпінням  і дерзай- все в тебе  вийде. Головне визнач де  і скільки  гнути.

Frenky:
я гнув плоскогубцями, ясно що через тряпочку...

2 дні тому відкрутилися всі болти вже на передньому роторі - впізнав по характерному звуку (ніби щось відвалитися має - ротор хаотично тре до колодок. такий скрегіт виходить). Жах. А закручені були нормально.

дихлофос:
я  ось  думаю ,  чого він  відкручується ? можливо  через відсутність спеціальної пасти в різьбі болта ?

teodor4ik:
Лак для ногтів вам в руки, якшо нема тредлока.

а ше я би подумав чи відповідають колодки ротору. бо якраз при неправильних колодках на роторі виникає вібрація, шо і приводить до викручування болтів.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version