Загальний > SOS!
Труть колодки до ротора. Не можу налаштувати
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 13.08.2012, 15:18:56 ---плоскогубцями або розвідним ключем зажми ротор і вигни його в іншу сторону трохи.
--- End quote ---
я тє плоскогубцями... пальці і тільки пальці... а як не годен то йдем на курси до корака: "качатись треба, а не ... :lipsrsealed:"
дихлофос:
!!!! металева дія пласкогубцями залишить на роторі сліди і царапини- то ж це не варто робити.Звичайно, що за один прийом ти його не вирівняєш руками, але після декількох підходів і перепочинків в мене це виходило.То запасайся терпінням і дерзай- все в тебе вийде. Головне визнач де і скільки гнути.
Frenky:
я гнув плоскогубцями, ясно що через тряпочку...
2 дні тому відкрутилися всі болти вже на передньому роторі - впізнав по характерному звуку (ніби щось відвалитися має - ротор хаотично тре до колодок. такий скрегіт виходить). Жах. А закручені були нормально.
дихлофос:
я ось думаю , чого він відкручується ? можливо через відсутність спеціальної пасти в різьбі болта ?
teodor4ik:
Лак для ногтів вам в руки, якшо нема тредлока.
а ше я би подумав чи відповідають колодки ротору. бо якраз при неправильних колодках на роторі виникає вібрація, шо і приводить до викручування болтів.
Навігація
Go to full version