Загальний > SOS!
Труть колодки до ротора. Не можу налаштувати
дихлофос:
--- Цитата: teodor4ik від 03.09.2012, 11:13:49 ---Лак для ногтів вам в руки, якшо нема тредлока.
--- End quote ---
о, дякую за підказку, це норм. вихід!!!
Frenky:
Хотів замінити колодки, но не виходить розвести поршні. Що я роблю не так?
1. вийняв болт, що тримає колодки
2. викруткою пробую розводити поршні при вставлених старих колодках
3. Нічого не получається :-(
Andrizzio:
--- Цитата: Frenky від 13.04.2013, 21:08:20 ---Хотів замінити колодки, но не виходить розвести поршні. Що я роблю не так?
1. вийняв болт, що тримає колодки
2. викруткою пробую розводити поршні при вставлених старих колодках
3. Нічого не получається :-(
--- End quote ---
відкрутити на ручці легенько болт, і розвести, трохи дота витече, тоді закрутити і ставити колодки. ручку не нажимати.
бажано прокачати по новому, але так тоже піде :D
як буде після цього провалюватися ручка тоді точно прокачка. але воно на ковбасні тільки проявитися має, на рівному буде і так їхати.
якшо виставиш шоб отвір був зверху то вийде повітря і мінімум доту і буде нормально.
дихлофос:
в мене був подібний випадок, коли на старих колодках прокачав і долив "з запасом" тормозухи. Просто вона при розведенні
поршнів не мала куда діватись.Ще можливо, що поршні засниділи і погано ходять, то я брав по капельці ВД на поршні при знятих
колодках і помало їх розрухував.
Frenky:
Мабуть ще почекаю, побуду на старих колодках. Вилити забагато доту - взагалі нікуди не поїду... Нема настрою займатися прокачкою :-(
Та що з поршнями може бути, я всю зиму їздив.
В мене, виявляється, криво стояло колесо. Якось під кутом. Почепив рівно і ровер навіть почав нормально їхати.
Навігація
Go to full version