ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Багажник для горника

<< < (2/4) > >>

Штир:
Є ідея + реалізація. І є конструктивна критика конструкції (пардон за тавтологію):

--- Цитата: teodor4ik від 10.08.2012, 12:31:35 ---5. конструкція... він впирається в середину пера... для алюмінієвої рами це тупо смерть.

я веду до того шо прицеп малиш, можна вчепити і до бугатті вейрон при потребі... і напхати туда 2 тонни бараболь... і вивезти їх ним з поля.... але НАШО?

--- End quote ---
Усе нормально, трохи емоціонально. Я  :D з прикладу про Бугатті і 2 тонни бараболі, смішно.

Andrizzio:

--- Цитата: roid від 10.08.2012, 16:30:48 ---Та яка хер різниця,горник-горнік,може в когось є такий,не всі круті як ти,во і йому підійде

--- End quote ---

та шо там в нього є, він сам вже не знає де воно всьо  :D :laugh: :laugh:

teodor4ik:

--- Цитата: roid від 10.08.2012, 16:30:48 ---Та яка хер різниця,горник-горнік,може в когось є такий,не всі круті як ти,во і йому підійде

--- End quote ---
не хтів би ображати, але прийдеться... правда ж ти не прочитав того шо тобі порадили? тобто замість вести аргументовану бесіду і не розібравшись з ким і про шо говориш починаєш пригати і зариватись...

повір шо в мене є ровери дуууже різних категорій і цінових в т.ч. але пойми одну просту річ... не в грошах щастя а в клепці... а вот її то в тебе і нема. Причому я не написав "багажнєг гафно", "твій ровер шлак"(хоть це і правда), а спокійно і толерантно пояснив. До тебе не дойшло. Значить я таки правий в своїх висновках... Ведеш себе як малітнє гоп-бидло, яке критику сприймає за наїзд, а таяк мозгів шоб осознати і відповісти нема, то починає  пригати.

Можна і за 300 грн. скласти гідного ровера і за 3000 купити шлак, думати просто треба, а як нема чим, то послухати інших - старших і мудріших.

roid:
Сайт нормальний,а модератори школота,звідки ти взяв що це мій ровер,там що бірка висить?Стояв мужик я побачив цей багажник,поговорили,він колишній інженер,сам придумав,користується 1.5 року,каже проблем не було.Я за а що краще з рюкзаком за плечами,з якого 7 потів сходить.А що ти модер школота скажу ще раз,і зітри ту тему не позорся! :fuck:

capone:

--- Цитата: roid від 11.08.2012, 14:02:14 ---модератори школота,

--- End quote ---

:D :laugh:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version