ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Багажник для горника
teodor4ik:
--- Цитата: roid від 11.08.2012, 14:02:14 ---Сайт нормальний,а модератори школота.... А що ти модер школота скажу ще раз,і зітри ту тему не позорся! :fuck:
--- End quote ---
требую смайла "фейспалм"
а ти би хоть глянув де я модерую перед тим як так гоношитись... можеш на модерство не зважати і говорити шо хош, я тя не трону :D
--- Цитата: roid від 09.08.2012, 22:06:21 ---до речі без проблем витримує вагу людини
--- End quote ---
фраза "без проблем" як мінімум означає постійну експлуатацію...
--- Цитата: roid від 11.08.2012, 14:02:14 ---він колишній інженер
--- End quote ---
я тоже, шо по освіті, шо по роботі колишній інженер... але я технолог, тому на відміну від деяких можу уявити проблеми в експлуатації.
--- Цитата: roid від 11.08.2012, 14:02:14 ---користується 1.5 року
--- End quote ---
пля знов те саме... для того шроту на якому він їзде, цей габажник саме воно, хоча я би тих хомутів на перах позбавився і вчепився до v-маунтів...
--- Цитата: roid від 11.08.2012, 14:02:14 ---а що краще з рюкзаком за плечами,з якого 7 потів сходить.
--- End quote ---
ти колись чув про консольні багажники? чи одразу про консольні сумки? Чи краще їхати з грузом на ровері до якого його можна вчепити?
вот ти того лаха гордо назвав горним... а шо то є "горний" як його впізнати і для чого він потрібен?
http://2ch.so/bi/arch/res/58198.html почитай... знайдеш багато цікавого по темі...
org100h:
--- Цитувати ---http://2ch.so/bi/arch/res/58198.html почитай... знайдеш багато цікавого по темі...
--- End quote ---
Теодор двачує капчу? :D
пс. версія диванного теоретика: Навантажуємо такий багажник під зав'язь, розганяймося з гірки і різко повертаємо.
Філько:
Порадьте, камради, як пригвинтити стандартний базарний "універсальний" багажник за 80 грн (файна штука, насправді, ::) єдиний мінус - стальний він) до ровера з рамою Команч-ніагара (Жиби попередити дружній залп какашками з боку форумних профі ;) скажу - шо на такій рамі немає вварених гайок обабіч підсидела - де зазвичай багажник кріпиться).
Єдине шо мені спадає на думку - зварганити зі стального чи дюралевого профілю скобу, і крутити його до роспорки задніх пер - де кріпиться у всіх нормальних людей болотник. *dontknow*
Які ідеї підкинуть спеціалісти?
teodor4ik:
2 варіанта:
1. Скоба (надійніше, але геморніше)
2. До зажима підсиділа (проще, але може троха гірше тримати сідло)
teodor4ik:
--- Цитата: org100h від 12.08.2012, 16:43:20 ---пс. версія диванного теоретика: Навантажуємо такий багажник під зав'язь, розганяймося з гірки і різко повертаємо.
--- End quote ---
не смертельно таяк в поворот ти ляжеш і вектори сил будуть троха інші... а вот шо буде з шарніром підвіски вгадувати не берусь.
Навігація
Go to full version