ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

BGM Allu Speed_prizrak

<< < (13/14) > >>

prizrak_design:
Хотів в суботу купити тримач з флягою для води, зайшов в РБ а там чувачок сказав шо то можна причепити тільки якщо є отвори в рамі. В мене їх звичайно ж нема, от думаю може на хомути якісь прикрутити, бо шось недуже хочу раму свердлити. Може хтось вже чипляв, поділться технологією  :)

bhagavan:
Є сумки від Дойтера напоясні з фляготримачем... Раму не варто свердлити - в нас отвори в рамі пістоновані і гвинти вкручуються в різьбу в пістоні. А твої різьбові отвори будуть служити лише концентраторами напружень. Це все звичайно лише ІМХО, але, здається, не позбавлене глузду :)

Спробуй кабельними стяжками (пластмасові самозатяжні хомутики такі), якщо не буде достстньо жорстко - тоді вже металевими хомутами...... але здається дві-три стяжки мають добре тримати (як "антилюфт" можна гумову прокладку прив'язати).

prizrak_design:
Спасибі за пораду, буду шось майструвати. На рахунок сумок, як на мене шось не дуже зручно.

VeL:
В мене такий велосипед, хороший, нічого не скажу, звичайно хотілось би кращого, але й на кращий ліпший знайдеться, а далі що?Короче катаюсь другий сезон і не жалуюсь. o^-o

teodor4ik:

--- Цитата: prizrak_design від 11.08.2008, 20:19:46 ---Хотів в суботу купити тримач з флягою для води, зайшов в РБ а там чувачок сказав шо то можна причепити тільки якщо є отвори в рамі. В мене їх звичайно ж нема, от думаю може на хомути якісь прикрутити, бо шось недуже хочу раму свердлити. Може хтось вже чипляв, поділться технологією  :)

--- End quote ---

я вже займався.... металеві хомути рулять.... бо пластикові якато сволота ... обрізала...

а взагалі нової так і на вчіпив... поняв шо мені її нафік не нада... як і сумки, яка розлізлась... рюкзак рулить форева...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version