ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
BGM Allu Speed_prizrak
Erazel I-st:
Тарней то початкова група у Шімано, і досить фіговий. Краще не пожалій 150 грн і візьми Алівіо. Можна взяти і Ацеру/Альтус але у них кріплення тросіка на гайці а не шестигранці, геморно затягувати. Тим більше Алівіо 7/8 року це та сама Деоре(у мене є і та і та, прям брати близнюки). А ще краще візьми Шрам 3.0 У шрамів просто переключення набагато чіткіше і легше, Дрім підтвердить. Але прийдеться взяти і нові манетки, десь 250 грн разом витяне.
З.І. Я так бачу ти його хочеш довести до "гібрида". ;)
prizrak_design:
Отакоє :( Прийдеться знов міняти, а з тим шо робити? На запас? ;D На рахунок шрамів, в нас вони десь є? Чи потрібно замовляти з нету? І як вони з шимановськими зірками, нормально працюють?
До речі в Турнея кріплення тросіка також на гайці, особливого дискомфорту не відчув, ключик на 9 здається і все нормально затягується. Якщо брати Алівіо і Ацеру/Альтус різниця відчутна?
З.І. Гібрида не гібрида, просто хочу зробити його більш придатним для їзди по місту і прилеглим районам.
Віталько:
Троха чути різницю, ти не міняй вже/, не слухай того Еразеля. Вбєш цю то поставиш собі шось дорожче :). А на рахунок гайки то просто якшо на шестигранник болт то якось зручніше
prizrak_design:
Та просто той турней напрягає троха, зара відлаштував шо добре переключає на малих швидкостях, зате на великих проскакує одну зірку, відлаштовую великі тоді чудить на малих >:(
Віталько:
--- Цитата: prizrak_design від 05.08.2008, 11:03:58 ---Та просто той турней напрягає троха, зара відлаштував шо добре переключає на малих швидкостях, зате на великих проскакує одну зірку, відлаштовую великі тоді чудить на малих >:(
--- End quote ---
В тебе ролік для тросіка є? Якшо є то забудь про нормальні налашштування :)
Навігація
Go to full version