ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
BGM Allu Speed_prizrak
bhagavan:
До речі, а для чого це там такий великий розрив у діаметрах передостанньої і останньої (чи першої і другої* ) зірок?
виглядає так екстремально якось ..
Erazel I-st:
Ну типу касета нормальна швидкісна, дозволяє точно підбирати передаточне відношення, але бувають випадки коле треба НАДзусилля, ось тоді в пригоді і стає та велика зірка. За звичайних умов вона майже не використовується, але прозапас стоїть(як там в росіян "запас карман не тяготит, ни пить ни есть не просит ..." далі нецензурно, то я й не привожу всю фразу повністю ;D)
prizrak_design:
2 erazel В мене трещотка закручується на різьбу! То в вас касети з гайкою зверху :)
2 bhagavan Я трещотку якраз і купляв через останню зірочку, в мене вона використовується, постійно при русі вгору. Діло в тому шо передні зірки в мене 52-42, а задня найбільша була 24, тому при русі вгору треба було прикладати багато зусиль. Тепер задня найбільша 34, в поєднанні з передньою 42 виходить нормальна передача для руху вгору. В вас напевно спереді є зірки менші чим 42, тому вам можливо така задня зірка без потреби, а в мене туринг-шосер, розрахований на швидкість.
prizrak_design:
Ше маю бажання замінити руль на прямий, варто таке робити? Бо при їзді по місту, рога не дуже зручні.
bhagavan:
ггг, в мене спереду *найбільша* зірка має 42 зуби :)
на рахунок руля - то я взагалі не уявляю такої посадки, шоб можна було на баранячих рогах їздити. Мабуть шия болить, коли вперед на дорогу дивишся?
Навігація
Go to full version