ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

BGM Allu Speed_prizrak

<< < (7/14) > >>

Dreamland:

--- Цитата: prizrak_design від 30.07.2008, 11:17:54 ---Так, з другого такі ж самі дирки, значить в мене не шосер?  ;D

--- End quote ---
у тебе шосер - просто іншої "категорії". наявність дирок обернено пропорційна до ціни та призначення велосипеда.
п.с. у тебе на манетці до переднього перемикача - скільки можливих передач 3 чи 2? Якщо 3 то можеш пошукати шатуни із 3 зірками - імхо. тоді буде більший діапазон "низьких передач" ніж поміняти задню касету, хоча спочатку спробуй якраз поміняти задню касету, а потім вже будеш бачити чи тобі достатньо її.

prizrak_design:
Буду робити з нього туринга :)
На рахунок задньої касети, шо порадите? Знайшов отаке http://www.velomax.lviv.ua/store/index.php?controller=product&path=113_198&product_id=129 але шось дуже дешево. Варто її брати?

Dreamland:
Якщо підійде до втулки то можеш сміло брати. Ціна як ціна.

prizrak_design:
Був в "Ровербайку" такої трещотки небуло, тож взяв іншу Shimano 13-34 типу такої як на фото. Заплатив 56грн. + зйомник 16, зганяв додому на обід і поміняв:)

До речі писали шо тяжко відкручувати трещотку, затискають в тіски і т.д. Я робив так, розвідний ключ накидав на зйомник, ставив колесо на ребро і всівшись на нього, тягнув ключ догори. Пішло зразу. Вся операція зайняла 15хв. Лишилось тільки перемикачі піднастроїти.

Erazel I-st:
Важко в старих системах, коли касета НАКPУЧУВАЛАСЬ НА PІЗЬБУ. Або  в тому випадку коли ти "від душі" затянув стопорну гайку на касеті. У тебе ж я бачу гайка була закручена без надмірних зусиль, тому й відкрутилась легко.
 Доречі моя тобі порада, час від часу відкручуй і закручуй ту гайку. А то якщо прикіпить, або затянеться то хрін ти її легко знімеш. Хоча це стосується всіх різьб на велосипеді. Також я б радив піти і купити фіксатор для різьб. По перше небудуть самопроізвольно розкручуватись всякі болти і гайки(я маявся якраз з цим фіксатором касети) а по друге не "прикіпить" різьба від довгого використання. У тебе ще велосипед відносно новий(Віктор катав несильно багато), то чому б не подбати про все зазделегіть, щоб потім не мучитись.
З.І. Сам брав майже таку саму касету, тільки велика зірка теж біла а не чорна. ПРавда брав тому що кращих на той час небуло  ;D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version