ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

BGM Allu Speed_prizrak

<< < (5/14) > >>

xlibes:
Просто коли людина купує шосейний велосипед, то вона має знати: ніхто не казав що буде легко. :)
Він дійсно розрахований для швидкісної їзди і розрахований на коней, які зможуть підтримувати таку швидкість на таких передачах, де спереду лише великі зірочки, а зізаду лише маленькі. Тобто там передаточний коефіцієнт дуже високий і для нетренованої людини на горбаках буде важко.

Тому можеш тренуватися на рівних трасах для початку, або частково тюнінгувати велосипед.

Можливо ти просто купив трохи не той велосипед як для першого разу.
Хоча ідеального велосипеда не існує для усіх випадків, тому варто мати їх аж три. Так що ти маєш першого. Вітаю у клубі веломаніяків. :)

Erazel I-st:
Я б особисто теж радив ззаду поставити касету з великим діапазоном(особисто я так і зробив). Це дозволить як і вкручувати на рівнинах, так і мати легкий хід під гору. Але це тобі ЗАРАЗ важко, пройде 2 тижні і вже будеш гасати як дурний.  Ногам треба час на розкачку. Навіть тренованим людям після зими важко їздити. Просто при педалюванні працюютиь не ті мязи що при ходьбі, і зазвичай ті мязи не сильно розвинуті в людини.

prizrak_design:
Ок. Поки буду катати так і потихеньку приглядатись до апгрейдів.  */\*  Першим на черзі певно буде задній болотнік  ;D

Erazel I-st:
А він існує в природі? Болотнік для шосерів.

prizrak_design:
Задній мені в "Ровербайку" показували, 50 грн. пластикове крило.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version