ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Оцініть велосипед McKENZIE HILL 600 GERMANI
vitkov:
--- Цитата: Стечкин від 08.10.2012, 22:49:07 ---в оРГА ровер І Є самим натуральним ашаном - AZIMUT :D :D :D
--- End quote ---
:D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: напевно він зато так ашановодів нетерпить бо сам такий
org100h:
Пфф. Не ашан, скрапер. Бо складався з того шо було.
Із старого евереста залишились лише тупонеубіваємі педалі і рама, яку міняти не збираюся.
Так от, аргументуй ашанистість велосипеда.
https://www.dropbox.com/lightbox/home/Camera%20Uploads/6?select=SAM_1014.png
Стечкин:
--- Цитата: Frenky від 03.09.2012, 00:34:44 ---Тема "короткометражні заїзди". Або після роботи їдь на набережну - всі зі шприхи одразу впізнають твого ровера. Гукнуть тебе, сором'язливих мало... "Велопрогулянки" часто бувають спонтанними.
--- End quote ---
ну ти не видавай так запросто екзотеричну інфу >:D
до Віткова на мккензі всі роверистки і решта дівок в чергу встануть, а нам знов лишиться дрочити...
дихлофос:
--- Цитата: Стечкин від 07.12.2012, 11:42:29 ---
ну ти не видавай так запросто екзотеричну інфу >:D
до Віткова на мккензі всі роверистки і решта дівок в чергу встануть, а нам знов лишиться дрочити...
--- End quote ---
це кому нам ?я попрошу мене під загальну гребінку не чесати!!! >:D
Стечкин:
--- Цитата: дихлофос від 07.12.2012, 12:17:44 ---це кому нам ?я попрошу мене під загальну гребінку не чесати!!! >:D
--- End quote ---
ти точно нє при дєлах, бо маються на увазі їздуни об"їзжаючи тернопільский став що мають за мету на дівок позаглядати
як правило такі погано кінчають - я тут в одного пана, який одружився, але лишився далі незайманим, вже змучив питати - коли він дружину бив останнього разу...
Навігація
Go to full version