ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Оцініть велосипед McKENZIE HILL 600 GERMANI
org100h:
Вой насмішив, содоміт :D
300евро за ашан:D
Успіхів. :D
дихлофос:
тримав я в руках сей витвір "німецького мистецтва"...ну одним словом "утюг".і ліпшим він може бути лиш серед гірших.
Німецький велопром продукує не тільки куби , а й вєли для всіх верств населення. А мо кому й охота мати 2-підвіс за 200 євро ? *dontknow*
Антон Одобецький:
Ну взагалі, більшість велосипедів, які повсякденно використовують Європейці, далеко не топові моделі. В основному ашани, чи щось типу України/Аїста. При тому, що у тих самих людей можуть бути топові шосери чи мтб для поїздок на вихідні. А причина одна, що якщо ашана спиз спіонерять, то не жалко.
Frenky:
--- Цитата: vitkov від 03.08.2012, 20:23:10 --- навіс CHIMANO
--- End quote ---
Може ти не спеціально так написав, але актуально.
vitkov:
--- Цитата: org100h від 03.08.2012, 23:30:44 ---Вой насмішив, содоміт :D
300евро за ашан:D
Успіхів. :D
реально цей велосипед продаэться в німеччині по 299 евро потім по акції переоцінено на 245 євро
звичайно що велосипед не тягне на топові моделі а є просто роботягою для простих прогулок із менш більш зроблений із матеріалів що стоять на планку вище від ардісів азімутів і ашанбайків...але чесно кажучи неможна так все гребсти під одну мірку АШАН....
є такий сайт фірми що виготовляє ці велосипеди www.mifa.de
і я думаю як хто хоче ціна 1800 грн за такий велосипед із алюмінієвими колесами 28 дюймів із алюмінівими втулками Квандо прийнятна ...чесно кажучи навіть із за різниці в колесах 26 та 28 дюймів різниця відчуваєтьсчя.
--- End quote ---
Навігація
Go to full version