Мандрівки > Майбутні
Шацьк
Andre:
повторно вивчу попит на поїздку в Шацьк цього року :) на початку серпня.
--- Цитата: Sonce від 02.08.2012, 14:10:38 --- а не простіше зняти колеса в ровера і упакувати і поїхати автобусом, чим в електричках кататись....
--- End quote ---
простіше :), але ми ж не шукаємо простих шляхів)
є кілька варіантів поїздки:
1. Найприйнятніший: чухнути в Красне електричкою і вже звідти ровером на Шацьк (~210км) бажано за один день. Від 10:30 до ночі думаю буде достатньо часу.
2. Їхати з Тернополя. Але це 300км і треба розбивати на два дні.
3. Залишити ровери вдома і поїхати автобусом :).
В Шацьку було б добре побути до тижня часу. Велосипеди думаю можна буде залишити в знайомої. Ночувати можна в палатках, попередньо відправивши їх новою поштою на Шацьк, позаяк тянути з собою зайвий баласт не дуже ефективно.
Якщо в когось є бажання катнутись - пишіть. З алкобайкерами, неповнолітніми а також просто несвідомими людьми бажання їхати не маю. )
Моя середня швидкість по трасі наразі ~22км/год (дистанція до 100км). Після модернізації ровера (сліки, контакти, лежак) планую її трохи збільшити.
Avanar:
--- Цитата: Sonce від 02.08.2012, 14:10:38 --- а не простіше зняти колеса в ровера і упакувати і поїхати автобусом, чим в електричках кататись....
--- End quote ---
Я так зробив 4 дні назад, завіз бусом дочку в дитячий лагер в Славське, і з собою прихопив вєлік і велобаул, дитину залишив там, а сам поїхав до Тернополя своїм ходом, заодно побував там куда машиною не добирався :).
switch:
З Славського в Тернопіль????
за день?
я в стані легкого шоку.
Стечкин:
яущо брав баул - десь ночував по дорозі
Andre:
--- Цитата: switch від 13.07.2015, 01:01:18 ---З Славського в Тернопіль????
за день?
я в стані легкого шоку.
--- End quote ---
зважаючи на те, яка там горбиста дорога, я також в стані шоку) легше думаю в Шацьк зробити 300км з Тернополя ніж в Славське 220) хібашо не за один день)
Навігація
Go to full version