Загальний > ДТП

Тупі пішоходи на перехресті.

<< < (2/7) > >>

Pavlik:
а мене вже взагалі всі задовбали  :(
вже й нормально їздити почав, по правилах, а факен машини всеодно пищать і сигналять, люди тоже мудаки!
автора розумію і бажаю більше не попадати в такі ситуації!як і всім іншим...

NECROMANT:

--- Цитата: Pavlik від 01.08.2012, 22:14:05 ---а факен машини всеодно пищать і сигналять, люди тоже мудаки!

--- End quote ---
скажімо таксисти які в очі не бачили пдр свято вірять, що не порушують,
якщо систематично сигналять і тд може таки справді щось не те робиш, звичайно якщо це не пряма дорога
особисто мені ніколи не сигналять

--- Цитата: Антон Одобецький від 01.08.2012, 20:29:13 ---У такому випдку потрібно постаратися зупинити пішоходів та телефонувати у ДАІ. Класифікується це створенням аварійної ситуації.

--- End quote ---
цікаво як це виглядатиме, спроба зупинити невідомих людей для очікування наряду міліції

--- Цитата: tray від 01.08.2012, 20:43:40 ---Варто скласти список небезпечних місць для велосипедистів, щоб кожен знав де треба бути особливо уважним.

--- End quote ---
чудова ідея, в перелік відразу попадають всі перехрестя, розвилки, кільцеві дороги, а також ділянки крайньої правої частини проїзжих смуг з незадовільним станом, простіше вказати безпечні в такому випадку

Terrorist:
Ну таких пішоходів в нас багато, але мені вони в основному піднімають настрій, особливо коли за 5 метрів мене ще не побачили, але вже почули  :D

mlad:
Я, з недавна, почав переводити ровер через дорогу (не переїзжати), і помітив шо не тільки я так роблю... Приємно бачити повагу в очах водіїв авто...
Ще раз нагадую - дорога не космос, взаємоповага і обережність залог взаємновигідного існування. А так зване "бидло", не важно водії ТЗ чи пішоходи, рано чи пізно таки відрахують пару років свого життя на усілякі неприємності...
Ми інакші, тому нас так мало... :'(

Антон Одобецький:
Ну сигналять по різному. Наприклад, якщо на трасі здалеку тихенько водій посигналить, то респект йому і уважуха. А от якщо прямо у вуха.....  *punisher*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version