Загальний > ДТП

Тупі пішоходи на перехресті.

<< < (6/7) > >>

Ruslan 75:
...чесно кажучи пропоную цю тему автору і адміністраторам - ну не те щоб видалити, а хоча б інакше назвати,
бо якось неестетично вже вкотре ставити кліше на всіх поголовно, бо з назви теми так виходить!
зрозумійте правильно для чого гарний сайт забарвлювати неестетичними висловлюваннями?)

розумію свобода слова і все таке, але назва вже якось через край.(на мою думку).

worm:

--- Цитата: Terrorist від 01.08.2012, 23:17:47 ---Ну таких пішоходів в нас багато, але мені вони в основному піднімають настрій, особливо коли за 5 метрів мене ще не побачили, але вже почули  :D

--- End quote ---

маю бажання придбати таку дудку хто де купляв ?
Найдешевше знайшов на  velo.vn.ua

Terrorist:
норм ціна, я свою за 300 брав, але то ще 4 роки тому було

Філько:
Вот позавчора мав трафунок - чуть дівчину не розїхав... Їду, значить, по крушельницької, попри білий дім в напрямку 6-го магазину. Бачу - під деревами дівчатко стоїть, файне таке - розмір третій певно  8). Ну так ось ... їду дивлюсь на її.. хм... очі, вона дивиться на мя, і тут ні з того ні з сього як дремене через дорогу - а я ,холера, свою МТБ-ху з тракторів в полусліки перевзув - ледь спинився буквально колесом за 10 см  від її прекрассних босоніжок. Куди воно так бігло? *dontknow* залишаєтьься тільки гадати, але - дякувати богу , все обійшлося льохким іспугом.

wuwuzange:

--- Цитата: Філько від 03.09.2012, 14:02:21 ---Вот позавчора мав трафунок - чуть дівчину не розїхав... Їду, значить, по крушельницької, попри білий дім в напрямку 6-го магазину. Бачу - під деревами дівчатко стоїть, файне таке - розмір третій певно  8). Ну так ось ... їду дивлюсь на її.. хм... очі, вона дивиться на мя, і тут ні з того ні з сього як дремене через дорогу - а я ,холера, свою МТБ-ху з тракторів в полусліки перевзув - ледь спинився буквально колесом за 10 см  від її прекрассних босоніжок. Куди воно так бігло? *dontknow* залишаєтьься тільки гадати, але - дякувати богу , все обійшлося льохким іспугом.

--- End quote ---

"подушки безпеки" тебе би врятували  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version