Загальний > ДТП
Тупі пішоходи на перехресті.
Horsbor:
Ну шо тут ше можна сказати, поки сиджу і "зализую рани"...
Їздіть всі у шоломах і велорукавицях, будьте обережні, знайте що для декого ви невидимки; який яскравий одяг би не одягнули.
Наказуйте недобросовісних водіїв і пішоходів >:D якшо є така можливість;) Я тепер буду так робити, і їздити буду агресивно тепер, якшо шо то на своє зелене буду летів навіть якшо хтось гонорово йде на червоне, і хай пиняють потім на себе))
Добра всім, побільше рівноваги і позитиву!))
Oleg:
виздоровлюй пошвидше! а ті пікалки на 120 децабел, то класна штука, треба і собі якось прикупити))
Штир:
--- Цитата: Horsbor від 02.08.2012, 21:28:37 ---Ну шо тут ше можна сказати, поки сиджу і "зализую рани"...
Їздіть всі у шоломах і велорукавицях, будьте обережні, знайте що для декого ви невидимки; який яскравий одяг би не одягнули.
Наказуйте недобросовісних водіїв і пішоходів >:D якшо є така можливість;) Я тепер буду так робити, і їздити буду агресивно тепер, якшо шо то на своє зелене буду летів навіть якшо хтось гонорово йде на червоне, і хай пиняють потім на себе))
Добра всім, побільше рівноваги і позитиву!))
--- End quote ---
Головне не перестарайся, бо на твій зелений, на перехресті, якийсь придурок може поїхати на свій червоний. Я помітив, що дуже часто аварій стаються на швидкості 30км. Певно це тому, що багато людей недооцінюють можливої швидкості велосипедиста.
Dark walker:
Недавно мав подібну ситуацію біля Цуму.Кочусь 25-28 км,люди нагло валять на червоне світло.Останнім,коли вже я наближався,переходив дорогу,якийсь чувак.Завдяки рулю-палці(чудова маневреність) вдалось його добряче нашугати,вивернувши за 15-20 см перед ним.Його обуреним вигукам не допомогли навіть мої вказування на світлофор,де досі горіло зелене світло для мене.Але налякав його добряче))))
Andrizzio:
--- Цитата: Dark walker від 13.08.2012, 12:10:43 ---Недавно мав подібну ситуацію біля Цуму.Кочусь 25-28 км,люди нагло валять на червоне світло.Останнім,коли вже я наближався,переходив дорогу,якийсь чувак.Завдяки рулю-палці(чудова маневреність) вдалось його добряче нашугати,вивернувши за 15-20 см перед ним.Його обуреним вигукам не допомогли навіть мої вказування на світлофор,де досі горіло зелене світло для мене.Але налякав його добряче))))
--- End quote ---
шо таке руль-палка??
Навігація
Go to full version