Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Windows 8 Pro за $14.99
Антон Одобецький:
От вістою не користувався, тому ніц не скажу.
teodor4ik:
я і зара в ній сижу... маю дома хомяка ліц. тож влом зносити було.. скоро вже 3 роки як живе і оновлюється...
mlad:
--- Цитата: Антон Одобецький від 03.08.2012, 17:31:53 ---От вістою не користувався, тому ніц не скажу.
--- End quote ---
Віста нажаль вкрай невдачна спроба майкрософта... а от 7-ка то вже максимально оптимізована віста, яка працює (як на мене) шустріше за ХР...
В мене дотепер стоїть файнал реліз стоїть... Шо я туда ставив і зносив!!! але літає і не ікає... Я одним ловом задоволений на 120%.
От одна халепа - підтримка олдскульних гейм=деавйсів відсутня.... По простому - руль від Логітека не піднявся... Танці з бубнами не помогли...
teodor4ik:
--- Цитата: mlad від 05.08.2012, 22:18:48 ---а от 7-ка то вже максимально оптимізована віста, яка працює (як на мене) шустріше за ХР...
--- End quote ---
а тепер постав на 700 цилер з 64м оперативи :'(
Erazel I-st:
--- Цитата: mlad від 05.08.2012, 22:18:48 ---Віста нажаль вкрай невдачна спроба майкрософта... а от 7-ка то вже максимально оптимізована віста, яка працює (як на мене) шустріше за ХР...
В мене дотепер стоїть файнал реліз стоїть... Шо я туда ставив і зносив!!! але літає і не ікає... Я одним ловом задоволений на 120%.
От одна халепа - підтримка олдскульних гейм=деавйсів відсутня.... По простому - руль від Логітека не піднявся... Танці з бубнами не помогли...
--- End quote ---
У тебе є руль? Я думав ти серйозна відповідальна людина, а ти геймер оказується :D. А якщо серйозно то у мене Логітеч Вібрейшн Фідбек нормально знаходиться під любою ОС. Що ж у тебе то за стара модель така?
Навігація
Go to full version