Мандрівки > Заплановані

Підкамінь - підпільна розвідка

(1/2) > >>

bhagavan:
 */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\* */\*

Шо сі стало? А во таке во - в Неділю зранку (7:00) збір  бажаючих накрутити на свої велосипедні колеса додаткових 130 кілометрів. І не будь-яких, а гонорових кілометрів з Тернополя до Підкаменя, які ми вже з вами не раз крутили і ше не раз накрутимо. Причиною такого спонтанного дійства стало зовсім не проведення етно-фестивалю Підкамінь'2008, а нестримне бажання просто кудись поїхати... то чому б і не туди? Туди, туди... вирішили ми з Славком і результатом такого однодумства за пять хвилин спланували цей нелегкий і малознайомий ( :) ) нам маршрут і визанчили приблизний склад учасників:

1. Xlibes
2.Bhagavan

Як бачите, разом получється десь коло двох людей. Ну що ж - похвально і дуже мудро :). Встигнути ми хочемо дуже багато, тому оперативність збору (збір о 7.00 на "театралці", виїзд - 7.15) і мобільність передового загону буде вражаючою (темп триматимемо вищий середнього, зупинок мінімум і хай Бог нам допоможе) - вороги тремтітимуть від жаху і триматимуть капелюхи, щоб ті не познімало вихорами повітря....

Основні задачі розвідки - наглянути за порядком на фестивалі, побачитися з шприхалями які поїхали туди пропивати і проїдати потом і кров'ю зароблені гроші і здоров'я, наробити безліч нових фотографій (старі вже починають жовкнути - требі міняти) і скласти своє загальне враження про фестивалі такого штибу і їх місце в культурно-мистецькій парадигмі розвитку сучасного українського соціуму.

П.С. Бажаючі приєднатися до мандрівки вітаються і запрошуються на ранковий збір, за умови погодження з вищеописаним планом і зваданнями :)

xlibes:
Тут вище написано все як треба, мені просто нема чого додати.

Zombie [Coffe]:
Якісь неприродньо-емоційні заявки. Верховної ради надивилися, чи що?
Їдете , то їдьте, хто ж заважає.
Хтілось би дізнатись про плани ваши, щоб зрозуміти причину виїзду о 7-ій годині.

bhagavan:
Плани всі описані вище - нічого зайвого. Просто минулого разу ми нічого не встигли - навіть на Камінь не всі лазили. Тому цього разу все буде інакше і на Підкамінь у нас буде не менше 5 годин вільного часу, щоб повернутися додому ще вдень (або трохи підвечір).

До речі заявки дуже природно емоційні - у мене сьогодні стан духовного піднесення і конструктивізму.

Dreamland:
Щасливої дороги. А я сі лишаю на ґосподарці...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version