Загальний > ДТП

Обережно! Коти на дорогах!

<< < (2/5) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: spirit від 28.07.2012, 11:13:38 ---вам треба курси екстрамальної їзди провести, кіт легко перестрибується баніком і ше лекше переїжджється

--- End quote ---
На шосері?  *No*

Штир:

--- Цитата: spirit від 28.07.2012, 11:13:38 ---вам треба курси екстрамальної їзди провести, кіт легко перестрибується баніком і ше лекше переїжджється

--- End quote ---
Часу на стрибок вже часу не було, побачив його прижаті до голови вуха за долі секунди перед зіткненням. Тільки про одне встиг подумати - "Треба гарно приземлитися". Добре хоч це вийшло.
Всім дякую за підтримку.

peppermint:
Якщо  сильно вдарив - то краще зробити ренген. Хоча ти його певно вже зробив. Треба було в той день щось холодне прикласти до руки. Дня через 2-3 купи мазь і  можеш потихеньку прогрівати те місце куди вдарив. Я принаймі так роблю.. тільки в мене ребра болять. Забій то штука неприємна досить. Я он другий тиждень вже "віддихаю" від ровера. Купи собі мазь типу бодяги.. вона дешева 8 грн і нормально помагає.

Штир:

--- Цитата: peppermint від 28.07.2012, 21:30:28 ---Якщо  сильно вдарив - то краще зробити ренген. Хоча ти його певно вже зробив. Треба було в той день щось холодне прикласти до руки. Дня через 2-3 купи мазь і  можеш потихеньку прогрівати те місце куди вдарив. Я принаймі так роблю.. тільки в мене ребра болять. Забій то штука неприємна досить. Я он другий тиждень вже "віддихаю" від ровера. Купи собі мазь типу бодяги.. вона дешева 8 грн і нормально помагає.

--- End quote ---
Не знаю такої мазі, але вже використовую мазь з живокостом, читав про таку у розділі Здоров'я.
А ребра то таке, самі загояться за місяць часу, моє вже загоїлося. Головне не захворіти бо кашляти і пчихати то бррр......

worm:
Одужуй.... велосипед чекає :)  До речі я цього тижня  вскочив у яму, ледве втримав рівновагу, щеб капку і через руль би пішов

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version